ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Αυστραλία: Έκανε σεξ με σκύλους και κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό της!

Στα πλαίσια έρευνας οι αστυνομικοί χρειάστηκε να ψάξουν το κινητό της κοπέλας, ωστόσο, έπαθαν σοκ όταν αντί για ενοχοποιητικά στοιχεία που σχετίζονταν με παράνομες ουσίες, βρήκαν τρία βίντεο…


Μπορεί η αυστραλιανή αστυνομία να ερευνούσε την 25χρονη ξανθιά κοπέλα που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο, τελικά την συνέλαβε για… κτηνοβασία!
Κι όμως, η Τζένα Λουίζ Ντρίσκολ από την Αυστραλία όχι μόνο έκανε σεξ με σκύλο, αλλά κατέγραψε και με το κινητό της τηλέφωνο τις αποκρουστικές αυτές σκηνές, μια κίνηση που όπως αποδείχθηκε την έφερε αντιμέτωπη με το νόμο και έκανε το πρόσωπό της να «φιγουράρει» σε πολλά διεθνή ΜΜΕ, μέσω του Διαδικτύου.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας που αφορούσε σε πιθανές επαφές που είχε η 25χρονη με εμπόρους ναρκωτικών. Στα πλαίσια της έρευνας οι αστυνομικοί χρειάστηκε να ψάξουν το κινητό της κοπέλας, ωστόσο, έπαθαν σοκ όταν αντί για ενοχοποιητικά στοιχεία που σχετίζονταν με παράνομες ουσίες, βρήκαν τρία βίντεο στα οποία η Ντρίσκολ απεικονιζόταν να κάνει σεξ με έναν σκύλο!


Η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ενώ την Πέμπτη εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Κουίνσλαντ, όπου και την «συνέλαβε» ο φακός των παπαράτσι.

Δυστυχώς, όσον αφορά στο άτυχο ζώο, οι αρχές είπαν ότι βάσει του νόμου δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί πρέπει να αποδειχθεί πρώτα ότι υπήρχε βάναυση μεταχείριση.

Πάντως, σύμφωνα με γείτονες της 25χρονης, στο σπίτι της φιλοξενείται εδώ και αρκετά χρόνια ένα πιτ μπουλ, πιθανότατα ο σκύλος ο οποίος φαίνεται στις παρακάτω εικόνες μαζί με την Τζένα Λουίζ Ντρίσκολ.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα αναμένεται να επιστρέψει στις δικαστικές αίθουσες τον Δεκέμβριο, όταν και θα δικαστεί για κτηνοβασία, για εμπορία ναρκωτικών και κατοχή επικίνδυνων ουσιών.











tilestwra.gr/
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: