ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ !! ΘΑ ”ΠΑΓΩΣΕΙ” Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Τσουχτερό κρύο θα βγάλει την επόμενη εβδομάδα σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας και ιδιαίτερα στη βόρεια χώρα.
Πιο συγκεκριμένα,...
η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, σε όλη τη χώρα μας από την ερχόμενη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου ως και τη Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, όπου από εκεί και μετά, θα έρθει σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας αλλά για λίγες μέρες.

Η θερμοκρασία θα πέσει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στη βόρεια χώρα στους -4…10oC, στη κεντρική χώρα στους 4…13oC, στη δυτική στους 10…16oC, στην ανατολική στους 8…13oC και τέλος στη νότια στους 11…16oC.

Ωστόσο τη Τρίτη 25 Νοεμβρίου, προβλέπεται μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να πέφτει κατά 3-4 βαθμούς χαμηλότερα από τις παραπάνω θερμοκρασίες που σας δώσαμε, τόσο το μεσημέρι όσο και το πρωί.

Χιονοπτώσεις ασθενούς κυρίως έντασης θα σημειωθούν κυρίως τη Δευτέρα και τη Τρίτη, σε όλα τα ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, ενώ χιόνια θα πέσουν και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Πελοποννήσου αλλά και στα βουνά της Κρήτης. Λίγο πιο πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις κυρίως το απόγευμα και το βράδυ της Δευτέρας, στα ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, ίσως κάποιες νιφάδες τα ξημερώματα της Τρίτης, να εμφανιστούν και πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο, ίσως και λίγο χαμηλότερα. Κάποιες νιφάδες θα πέσουν και σε πεδινά τμήματα κυρίως της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Παγετός θα επικρατήσει τις βραδινές και πρωινές ώρες από τις 24 ως και τις 27 Νοεμβρίου, σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Τρίτης 25 Νοεμβρίου και μετά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα μέχρι περίπου και τη Παρασκευή 28 του μήνα. Από εκεί και μετά και για τις πρώτες περίπου ημέρες του Δεκέμβρη, θα έρθει αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας, με νοτιάδες και πολλές βροχές, ωστόσο νέο κύμα ακόμα μεγαλύτερου ψύχους με πολλά χιόνια ακόμα και σε πεδινά τμήματα, αναμένεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: