ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο Τουρισμός στα Γρεβενά

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδόχων το καλοκαίρι αποφάσισε να απαιτήσει από τον Βουλευτή Γρεβενών, την εκπροσώπηση στη διοίκηση του Χ.Κ. Βασιλίτσας με δύο εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. ως ...
ουσιαστική συμμετοχή των μεγαλύτερων επενδυτών του ορεινού όγκου στο φορέα, και άμεσα ενδιαφερόμενους για την πορεία του χιονοδρομικού .
Ο Βουλευτής κατά τη συνάντηση με το Δ.Σ. του σωματείου μας ,αποδέχτηκε την απόφαση αυτή και δεσμεύτηκε να την υλοποιήσει, ζήτησε δε τα ονόματα των δυο προτεινόμενων μελών για να τα προωθήσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Από τις 24/08/2014 μέχρι σήμερα, 17/11/2014 το Χ.Κ. Βασιλίτσας είναι χωρίς διοίκηση και το «κομματικό παζάρι» απ’ ότι δήλωσε ο ίδιος ο Βουλευτής, κατέληξε στη σημερινή σύνθεση χωρίς τη συμμετοχή των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. του Σωματείου μας.
Δηλώνουμε, βέβαια, ότι χαιρετίζουμε τη συμμετοχή του συναδέλφου και μέλους του Σωματείου μας, Μάκη Καραγιάννη και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας εκφράζει την έντονη απογοήτευσή του προς τον Βουλευτή Γρεβενών, καθόσον δεν τήρησε την δέσμευσή του, όπως υποσχέθηκε, αλλά υπέκυψε στις κομματικές πιέσεις και έχασε την ευκαιρία να κρίνει αντικειμενικά και αξιοκρατικά επιλέγοντας τουλάχιστον εκ των εκλεγμένων στα θεσμικά όργανα ( Δήμου, Περιφέρειας, Εμπορικού Συλλόγου , επιμελητηρίου κλπ.) που έχουν άμεση σχέση με τον ορεινό όγκο , αγωνιούν για την ανάπτυξη του χιονοδρομικού και την εύρυθμη λειτουργία του. 

Το Δ.Σ. του Σωματείου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: