ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τι κάνει η Ελένη Βαΐτσου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; - Τι έγραψε στο Facebook

Δημιουργήθηκαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προφίλ με το όνομά της που όμως είναι ψεύτικα.
Μπορεί εκείνη να έχει δημιουργήσει και να διαχειρίζεται το δικό της προφίλ του facebook, ωστόσο η πρωταγωνίστρια του “Μπρούσκο”, Ελένη Βαΐτσου ενημερώθηκε ότι...
ήταν πολλά τα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί από αγνώστους και φέρουν το όνομά της.

Για το λόγο αυτό, η τηλεοπτική “Μελίνα” απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μιας και μεταξύ άλλων έμαθε ότι κάποιο από τα «προφίλ της» που κυκλοφορούν προσπάθησε να κλείσει ραντεβού σε κοπέλα για να την δώσει δήθεν αυτόγραφο.

Κάτι τέτοιο ενόχλησε και τάραξε ιδιαιτέρως την νεαρή ηθοποιός, η οποία μέσα από μήνυμά της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ενημέρωσε τους θαυμαστές της για το ατυχές συμβάν.

«Καλησπέρα σε όλους! κανένα προφίλ ή σελίδα με το όνομά μου ή με το όνομα του ρόλου της σειράς δεν είναι δικό μου ούτε λειτουργεί με την άδειά μου πέραν αυτής. Δεν έχω καμία ευθύνη ή ανάμειξη σε οτιδήποτε γράφεται στις υπόλοιπες.

Σας παρακαλώ να μην στέλνετε προσωπικές πληροφορίες τηλέφωνα ή διευθύνσεις. (Πρόσφατα έμαθα πως κάποιος πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού με κορίτσι για να της δώσει αυτόγραφο υποτίθεται από εμένα.) 
Δεν συνεργάζομαι με κανέναν και ούτε δέχομαι αιτήματα φιλίας στο προσωπικό μου προφίλ. Παρακαλώ να μπλοκάρετε και να κάνετε αναφορά αν ακολουθείτε κάποια άλλη σελίδα ή προφίλ εκτός από αυτό.

Σας ευχαριστώ πολύ».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: