ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τέλος οι απορίες: Βγήκε η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της Ελένης!

Εδώ και μέρες γνώριζα ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ετοιμάζει ένα editorial όπου η Ελένη Μενεγάκη του είχε ζητήσει να πει εκ μέρους της όσα δεν μπορεί να πει η ίδια!

Και η στιγμή που περιμέναμε έφτασε. Αυτή είναι η αλήθεια της Ελένης Μενεγάκη μέσα από την πένα του Πέτρου Κωστόπουλου. Μέρες τώρα είχα δεχτεί τηλεφώνημα που μου μαρτυρούσε ότι σε λίγες μέρες θα σκάσει ένα κείμενο του Πέτρου Κωστόπουλου στο tora tora όπου η Ελένη Μενεγάκη θα του έχει πει ακριβώς τι πρέπει να βγεί προς τα έξω για την εγκυμοσύνη της. Διαβάστε το:

«Ετοιμαστείτε, βαφτείτε, ραφτείτε γιατί σε 4 μήνες από τώρα, Θεού θέλοντος, η Ελένη Μενεγάκη θα φέρει στον κόσμο το 4ο παιδί της και πιθανότατα θα το έχει ανακοινώσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η Ελένη βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το έχει ανακοινώσει ήδη σε φίλους, γνωστούς και φυσικά τα παιδιά και τους γονείς της και του Μάκη Παντζόπουλου.Μας έπιασε και λίγο κορόιδα καθώς όλοι λέγαμε εδώ και καιρό ότι με το που μπει στον 4ο μήνα της θα το ανακοινώσει, σκεπτόμενοι τι έκανε στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, αλλά εκείνη επέλεξε να παραμείνει σιωπηλή επί του θέματος. Αν και ακούστηκαν πολλές μπηχτές και υπονοούμενα και από την ίδια και τους συνεργάτες της, η Ελένη μας άφησε να την έχουμε δεδομένα έγκυο και δεν σχολίαζε τίποτα. Μάθαμε λοιπόν ότι βρίσκεται στον 5ο μήνα της και όλοι της οι κοντινοί άνθρωποι το γνωρίζουν.
Πάντως για 5ο μήνα έχει προσέξει και ελάχιστα έχει φουσκώσει η κοιλιά της. Τώρα μένει να μάθουμε το φύλο και αν ισχύει αυτό το τρελό σενάριο περί διδύμων, το οποίο βέβαια ατονεί, μιας και για 5ο μήνα κύησης, τέτοια κοιλιά είναι μικρή για δύο παιδιά.»
Της Σπυριδούλας Κάμπου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: