ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η Εύα Χαντάβα στο three action στην Πατρα!!!

Οπως έγινε γνωστό, ο πολυχώρος άθλησης THREE ACTION την Κυριακή 30 ΒΝοεμβρίου θα φιλοξενήσει την αθλήτρια της LOKOMOTIV BAKU Ευα Χαντάβα.

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ THREE ACTION ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...
30/11/2014 ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΙΧΤΡΙΑ ΒΟΛΛΕΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ LOKOMOTIV BAKU ΕΥΑ ΧΑΝΤΑΒΑ.

Η Εύα Χαντάβα γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου του 1990 στα Γρεβενά.
 Η 24χρονη αθλήτρια βλέπει τον κόσμο από τα 1.88. 
Στην ηλικία των 15 πήγε στον Ηρακλή.
Με τα «κυανόλευκα» αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια, έχοντας κατακτήσει δύο πανελλήνια πρωταθλήματα κορασίδων και ένα νεανίδων. Παράλληλα φοιτούσε και στο Αριστοτέλειο Κολέγιο όπου και τα τρία χρόνια του Λυκείου κατέκτησε ισάριθμες φορές το σχολικό πρωτάθλημα.

Tο Μάιο του 2006 συμμετείχε με το Αριστοτέλειο Κολέγιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σχολικών αγώνων το οποίο φιλοξενήθηκε στο Πόρεκ της Κροατίας όπου και κατέκτησαν την 8η θέση. 

Μια θέση όπου της έδωσε την δυνατότητα να περάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Παιδαγωγικό. 
Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 16 της είναι μέλος της Εθνικής Βόλεϊ γυναικών, ενώ το 2009 πήρε μέρος στο All Star Game γυναικών κατακτώντας και τον τίτλο της MVP της διοργάνωσης.

Την ίδια χρονιά έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ηρακλή, ωστόσο δεν τα κατάφερε και το καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της.

Μετακόμισε στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αυτό του Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με τον οποίο και αγωνίστηκε δύο σεζόν (2009-2011) προσθέτοντας στο βιογραφικό της δύο ακόμα τίτλους, αυτόν της κυπελλούχου Ελλάδος αλλά και της MVP του θεσμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εξαίσια παρουσία της τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική ομάδα γυναικών αποτέλεσε το «διαβατήριο» για το ευρωπαϊκό της βήμα.

Δοκιμασε την τύχη της και τις αντοχές της στο Ιταλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην ομάδα της Τέρε Βερντιάνε Φοντανελάτο 2011-2012.
Στην συνεχεια ΤΟΥΡΚΙΑ και KARSIYAKA 2012-2013.

Μετά τα Βριλήσσια και MVP του Ελληνικού πρωταθλήματος 2013-2014 και φέτος 2014-2015 είναι μέλος της LOKOMOTIV BAKU του AZERBAIJAN.



https://www.facebook.com/giorgos.makrykostas
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: