ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Δείτε την φωτογραφία που ανήρτησε στο twitter και έγινε σε ελάχιστο χρόνο viral...

Την εβδομάδα που τελειώνει, ένας έφηβος της διπλανής πόρτας με το όνομα Alex, έγινε πρωτοσέλιδο, καθώς οι φωτογραφία του έσπασε όλα τα κοντέρ δημοφιλίας στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter.


O Alex είναι ένα όμορφο παιδί, που δουλεύει στην αλυσίδα καταστημάτων Target, με την συγκεκριμένη, διάσημη πια φωτογραφία να τον απαθανατίζει την ώρα που μαζεύει κάποια άχρηστα αντικείμενα. Η φωτογραφία με την περιγραφή, "Alex from Target", απέκτησε, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο εκατοντάδες, χιλιάδες followers στο Τwitter.


Μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν τόσο απρόσμενο, που ομάδα μάρκετινγκ, προσπάθησε να επωφεληθεί της επιτυχίας υποστηρίζοντας πως αυτή ήταν πίσω από την ξαφνική δημοφιλία του Alex, πράγμα που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν ψέμα.

Όμως, όντως κάποιος ήταν πίσω από την επιτυχία του Alex. Συγκεκριμένα ήταν μια 15χρονη που τον τράβηξε πρώτη φωτογραφία και την ανήρτησε στο Twitter.

To Yahoo! διαπίστωσε ότι ο "υπαίτιος" της φωτογραφίας ήταν η 15χρονη Brooklyn Reiff η οποία αποδείχθηκε πως είχε "μαγικό" χέρι. Η μικρή μαθήτρια, ένα τυπικό κορίτσι της ηλικίας της, έτυχε να είναι ο «ασθενής 0» της μαζικής αυτής τρέλας του διαδικτύου με την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η ίδια η Brooklyn, η φίλη της Alanna είχε δημοσιεύσει στο Twitter κάποια ποστ, στα οποία έκανε λόγο για έναν ελκυστικό ταμεία στο Target, κάνοντας αναφορά στο όνομά του. Έτσι η Brooklyn αποφάσισε να τον τραβήξει φωτογραφία και να τον tweetαρει στην φίλη της σαν σχόλιο στο δικό της tweet. Αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφία του Alex.

Και αν η συζήτηση των δύο κοριτσιών, έλαβε τέλος εκεί, λίγο μετά η φωτογραφία έγινε viral (επιτυχία).

newmoney.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: