ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΛΟΣ με το βίντεο όπου βιάζουν τη Λάνα ντελ Ρέι!!! (video)

Χαμός στο διαδίκτυο από χθες που αναρτήθηκε μία αλλοπρόσαλη ταινία μικρού μήκους όπου εκτός της διάσημης τραγουδίστριας βλέπουμε και τον Μέριλιν Μάνσον.

Η Λάνα ντελ Ρέι (Lana del Rey) είναι, χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο της ημέρας μετά τη δημοσιοποίηση ενός πολύ αλλόκοτου βίντεο όπου πρωταγωνιστεί και λέγεται ότι γυρίστηκε το 2012.

Σε μερικά σημεία του φιλμ ξεχωρίζει ο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) με τον οποίο εκείνη την εποχή λέγεται ότι κάτι "παιζόταν" με τη Λάνα.
Πρόκειται ένα "αρρωστημένο" -όπως χαρακτηρίζεται από τεράστια μερίδα του κοινού- μικρού μήκους φιλμ στο οποίο μεταξύ άλλων αλλόκοτων σκηνών, υπάρχει και μία όπου η 29χρονη τραγουδίστρια βιaζεται άγρια από έναν άντρα που, όπως φαίνεται είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτη της, Ελάι Ροθ (Eli Roth).

Το βίντεο, που μπορείται να δείτε στη συνέχεια και κρίνεται "ακατάλληλο δια ανηλίκους" ανέβασε χθες η εταιρεία παραγωγής Sturmgruppe ενώ η σύνδεση με τον Ροθ έγινε εξαιτίας δήλωσης που είχε κάνει ο ίδιος πριν από έναν χρόνο μιλώντας στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ (Lary King), και δεν είναι επίσημη.
"Γύρισα ένα βίντεο με τον Μέριλιν Μάνσον και τη Λάνα ντελ Ρεί που είναι τόσο αρρωστημένο ώστε το έχουν κλειδώσει σε ένα σεντούκι εδώ και έναν χρόνο τώρα", είχε πει το 2013 ο Ροθ και να που τώρα ο κλιπ αυτό βρήκε το δρόμο προς τον... αέρα.
Από την πλευρά της ντελ Ρέι δεν υπάρχει απόκριση σχετικά, όμως το στρατόπεδο Μάνσον διέψευσε κατηγορηματικά την όποια σχέση του εκκεντρικού ροκά με το κλιπ δια του εκπροσώπου του.
Πέραν της δήλωσης του Ροθ, υπάρχει το σενάριο που θέλει το βίντεο να είναι φτιαγμένο ερασιτεχνικά από σκηνές που θαυμαστές έχουν βρει στο διαδίκτυο, όμως και αυτό να έχει συμβεί, οι επιμέρους σκηνές κάπως γυρίστηκαν για να μπορέσει κάποιος να τις βρει και να τις χρησιμοποιήσει...
Αναμένονται εξελίξεις...




Δείτε το video εδώ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: