ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Σοκάρει βίντεο με την εθισμένη στην ηρωίνη Αντζελίνα Τζολί... (VIDEO)

Κρατά με δυσκολία τα κόκκινα, πρησμένα μάτια της ανοιχτά και με τα βρώμικα νύχια της ξύνει τα σχεδόν σκελετωμένα χέρια της.


Εμφανώς αναστατωμένη και νευρική, μιλά στο τηλέφωνο με τον πατέρα της, Γιον Βόιτ.

«Ξέρεις, η ιδέα να πάρεις ένα σπίτι ή ένα δωμάτιο για όλους... Δεν είναι, δεν είναι απαραίτητο. Ξέρεις, αλλά, ξέρεις, οτιδήποτε με αυτό το σπίτι. Το είπα μία φορά. Ωραία. Τι θα γίνει αν σταματήσω να δουλεύω; Είναι σαν αυτή να μου λέει να σταματήσω τη δουλειά. Αλλά, ξέρεις, το είπα. Τι θα γίνει αν σταματήσω να δουλεύω, αν σταματήσω να βγάζω τόσα χρήματα; Και θα μείνεις σε διαμέρισμα μέχρι να βγάλω πιο πολλά. Τότε, θα πάρεις ένα μεγαλύτερο σπίτι. Και αν μου συμβεί κάτι; Τότε, τι θα γίνει; Ξέρεις ότι δε θέλω να διαλύσω τη σχέση μας...» ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ευρισκόμενη σε κατάσταση σύγχυσης.

Κι όμως, αυτή είναι η Αντζελίνα Τζολί. Η διάσημη ηθοποιός, η τρυφερή μητέρα έξι παιδιών –τριών υιοθετημένων και τριών βιολογικών-, η αφοσιωμένη σύντροφος του Μπραντ Πιτ, η γυναίκα που τιμάται για το φιλανθρωπικό της έργο και τις ευαισθησίες της.

Το βίντεο από το 1999, που έφερε στο φως το National Enquirer, επαναφέρει στο προσκήνιο τα σκοτεινά χρόνια της 39χρονης σταρ. Τότε που ήταν εθισμένη στην ηρωίνη.

Πριν από τρία χρόνια, είχε μιλήσει δημοσίως για τον εθισμό της, στην εκπομπή «60 Λεπτά», παραδεχόμενη πως χρωστάει τη ζωή της στην... τύχη:

«Έχω περάσει και έχω επιζήσει από πολύ άσχημες, σκοτεινές περιόδους. Δεν πέθανα νέα. Και γι' αυτό είμαι πολύ τυχερή. Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες που δεν τα κατάφεραν. Ο κόσμος μπορεί να φανταστεί ότι έκανα τα πιο επικίνδυνα πράγματα, έκανα τα χειρότερα και για πολλούς λόγους, δε θα έπρεπε να ήμουν εδώ. Απλά υπάρχουν πάρα φορές που έρχεσαι τόσο κοντά στον κίνδυνο, παίρνεις πάρα πολλά ρίσκα και φτάνεις στα άκρα», είχε εξομολογηθεί τότε η οσκαρική ηθοποιός.


remalia
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: