ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 100 γυναικών!! – Έγιναν ΑΦΑΝΤΕΣ μόλις παντρεύτηκαν…

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτόχρονη εξαφάνιση 100 γυναικών από το Βιετνάμ που μόλις είχαν παντρευτεί στην Κίνα. Το περιστατικό συνέβη στην...
επαρχία Γκούζου και το θέμα ερευνά η κινεζική αστυνομία.

Ολα ξεκίνησαν όταν φτωχοί εργένηδες της κινεζικής επαρχίας, πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ σε μια Βιετναμέζα προξενήτρα για να τους βρει νύφες και η οποία τώρα αγνοείται, όπως και οι νύφες.

Η κρατική εφημερίδα της Κίνας αναφέρει ότι πίσω από την εξαφάνιση των νυφών ίσως βρίσκεται κάποιος οργανωμένος δάκτυλος.

Η προξενήτρα είχε βρεθεί πριν λίγους μήνες στην περιοχή ψάχνοντας για υποψήφιους γαμπρούς. Στις 20 Νοεμβρίου, έχοντας καταφέρει να ταιριάξει 100 Κινέζους με 100 Βιετναμέζες, η προξενήτρα κάλεσε τις 100 γυναίκες από το Βιετνάμ σε γεύμα. Από τότε η τύχη τους αγνοείται.

Μόνο μια γυναίκα κατάφερε να επιστρέψει σπίτι της. Σύμφωνα με το BBC είπε στον άνδρα της πως μετά το φαγητό (στο γεύμα με τις άλλες νύφες) έχασε τις αισθήσεις της και ότι ξύπνησε σε ένα μικρό σπίτι σε απόμακρη περιοχή.

Ενας από τους ανθρώπους που ζούσαν εκεί και με τον οποίο συνομίλησε αμέσως μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις της, της είπε ότι θα πρέπει να φύγει και να αναζητήσει αλλού γαμπρό. Φυσικά, δεν την άκουσε, επέστρεψε στο Γκούζου και έκανε τη σχετική αναφορά στην αστυνομία.

Λόγω του περιορισμού των γεννήσεων, αλλά και τις προτίμησης στο ανδρικό φύλλο (συχνά τα ζευγάρια στην Κίνα ρίχνουν τα έμβρυα κορίτσια) στις επαρχίες της Κίνας παρατηρείται μεγάλη έλλειψη γυναικών. Για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα οι άνδρες βγαίνουν στο κυνήγι γυναικών από γειτονικές χώρες όπως το Βιετνάμ, την Καμπότζη και την Βιρμανία. Η ζήτηση αυτή, όμως, έχει δώσει τροφή στην εμπορία ανθρώπων…

πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: