ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Α.Ε Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 2-1 (Ημιτ. Κυπέλλου)

Στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ μετά από αγχωτική νίκη που πέτυχε κόντρα στον Άρη Καρπερού  με σκορ 2-1 και θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα ...
του ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ που ήταν ο νικητής του άλλου ματς.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν τίποτα και χωρίς να πραγματοποιήσουν καμία αξιόλογη φάση απέναντι στις δύο εστίες.


Στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 47' από τον Άγγελο Κοτζατίσογλου για το 1-0.
Στο 58' δυνατό σουτ του Ασλανίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυρατλίδης.
Στο 59' κεφαλιά του Λάμαρη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 70' ο Ευριπίδης Δούμας με κοντινό πλασέ φέρνει το ματς στα ίσα 1-1.
Στο 73' η τύχη είπε όχι στον Στ. Κατσικά, καθώς το δυνατό σουτ απέναντι στην εστία των γηπεδούχων απέκρουσε ο Γαβρίδης σωτήρια και εντυπωσιακά για να μείνει ο αγώνας ισόπαλος.
Κι ενώ όλοι περιμέναμε το ματς να πάει στην παράταση, η είσοδος του Καρτσιούνη στο 74', δικαιώνει τον κόουτς των γηπεδούχων, καθώς η σέντρα του στο 88' βρήκε στην περιοχή τον Σοφ. Κοτζατίσογλου που με πλασέ διπλασίασε σε 2-1.

Διαιτησία: ΘΑΝΟΣ-ΛΙΑΚΑΣ-ΤΕΓΟΣ


Α.Ε Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Γαβρίδης, Τέγος, Οκουτσίδης (74' Αράπογλου Ι.), Ντοβατσίδης, Κοτζατίσογλου Α., Martin (90' Παπαδόπουλος Χ.), Κοτζατίσογλου Σ., Καλαιτζίδης (74' Καρτσιούνης), Μπιζιώτας, Ασλανίδης, Denis.


ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ: Κυρατλίδης, Roci, Παπαγεωργίου Ευθ., Κατσικάς Σ., Παπαγεωργόπουλος Ηλ., Λάμαρης, Παπατσάνης, Παπαγεωργόπουλος Τ., Κατσικάς Αχ. (66' Χριστοδούλου), Τσέλα, Δούμας Ευρ..


Δείτε τα αποτελέσματα εδώ







































































































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: