ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Έξαλλος ο Αγάπιος Γαβριηλίδης (πρόεδρος του Φ.Σ. της Κοζάνης) με τη δήλωση Κουτσοσίμου! (2 Bίντεo)

Έξαλλος ο Αγάπιος Γαβριηλίδης (πρόεδρος του Φ.Σ. της Κοζάνης) με τη δήλωση Κουτσοσίμου για τα δωρεάν γεύματα που προσφέρονταν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας:...
«Νιώθω απέραντη ντροπή. Η σημερινή δημοτική αρχή, το βγάζει σα ζήτημα, λες και είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα. Ντρέπομαι γιατί η παλαιότερη δημοτική αρχή, δεν προσέφερε το στοιχειώδες στην ομάδα της Κοζάνης και στήριξα την καινούρια δημοτική αρχή με νύχια και με δόντια κι έβαλα και υποψήφιους για να κάνουν συμβούλιο. Ντρέπομαι πάρα πολύ για το μεγάλο λάθος που έκανα. Άντε γεια, κ. Κουτσοσίμο, κ. Ιωαννίδη ….”
Συνέχεια στο θέμα που ανέδειξε το kozan.gr, με τις δηλώσεις του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης Μανώλη Κουτσοσίμου, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης, ότι: «Παίκτες της Κοζάνης έτρωγαν δωρεάν στο δημοτικό αναψυκτήριο του Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη. Το 2013 οι δωρεάν μερίδες σε ποδοσφαιριστές της Κοζάνης ήταν περισσότερες από 1000», δόθηκε στην εκπομπή “Ματιές στα Σπορ” της τηλεόρασης του FLASH, με τον πρόεδρο του Φ.Σ. Κοζάνης, Αγάπιο Γαβριηλίδη, να παρεμβαίνει στην εκπομπή (είχε προηγηθεί παρέμβαση του κ. Μ. Κουτσοσίμου) και να υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο θέμα:“To γνώριζαν οι πάντες και δεν ήταν τίποτα κρυφό. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνω πως η δημοτική αρχή ανακαλύπτει τα μεγάλα σκάνδαλα και μέσα σ’ αυτά είναι η προσφορά των γευμάτων που έδωσε – η προηγούμενη δημοτική αρχή – σε φτωχούς παίκτες, οι οποίοι έπαιζαν δωρεάν μπάλα στην Κοζάνη. 


Ο αριθμός των γευμάτων πρέπει να είναι 600 – 700, που σημαίνει με δύο (2) ευρώ, 1400 ευρώ. Η δική τους η προσφορά ήταν για 5 ευρώ. Ακόμη και έτσι, 600 γεύματα επί 5 ευρώ είναι 3000 ευρώ. Θα καταθέσω, ως Αγάπιος Γαβριηλίδης, τα 3000 στο Tαμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, να πάνε να τα εισπράξουν. Ο Λευτέρη Ιωαννίδης, πριν από 3 χρόνια, στη μοναδική βοήθεια που είχε δώσει η παλαιότερη δημοτική αρχή, με τα 20. 000 ευρώ, την είχε ψηφίσει θετικά. Νιώθω απέραντη ντροπή. 
Η σημερινή δημοτική αρχή, το βγάζει σα ζήτημα, λες και είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα. Ντρέπομαι γιατί η παλαιότερη δημοτική αρχή, δεν προσέφερε το στοιχειώδες στην ομάδα της Κοζάνης και στήριξα την καινούρια δημοτική αρχή με νύχια και με δόντια κι έβαλα και υποψήφιους για να κάνουν συμβούλιο. Ντρέπομαι πάρα πολύ για το μεγάλο λάθος που έκανα. Άντε γεια, κ. Κουτσοσίμο, κ. Ιωαννίδη ….”.

Δείτε εδώ την παρέμβαση του κ. Κουτσοσίμου, που είχε προηγηθεί, ο οποίος, σε γενικές γραμμές τόνισε πως δε διαφωνεί με τη στήριξη των ομάδων, φτάνει αυτό να γίνεται με όρους διαφάνειας για να γνωρίζουν οι πολίτες που πηγαίνουν τα χρήματά τους. Για τη συγκεκριμένο ζήτημα των γευμάτων δεν υπήρχε σχετική απόφαση δημοτικού συμβουλίου κι όφειλε να ενημερώσει τους δημότες, ενώ όπως σημείωσε, το συγκεκριμένο αλλά και κάποια άλλα θέματα, έχουν οδηγήσει σε απαξία το αναψυκτήριο, να είναι δηλαδή χρεωμένο.

http://www.kozan.gr/post/189399

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: