ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μπρούσκο: Επεισόδιa 263-264-265-266-267 (VIDEOS)

επεισόδιο263
Όταν ο Σήφης βλέπει το ματωμένο πουκάμισό του στα χέρια της Αγγελικής, αντιδρά μ’ εκνευρισμό κι επιθετικότητα απέναντί της, ενώ αργότερα...


επιχειρεί να το κάψει στο τζάκι. Η Ευρυδίκη, παρά τις απειλές του Πάτροκλου, καταφέρνει να του πάρει κι άλλα χρήματα εκβιάζοντάς τον. Δάφνη και Μηνάς, ανησυχούν για την τύχη της Λουκίας.

Έτσι, μετά την παρέλευση 48 ωρών απ’ την εξαφάνισή της, η Δάφνη αποφασίζει να το καταγγείλει στην αστυνομία, ενοχοποιώντας αναγκαστικά και τον Παύλο και τον Σήφη. Παράλληλα στη Κύπρο, η αποκατάσταση της σχέσης Ματθαίου-Αχιλλέα κι η επιστροφή του Αχιλλέα στην οικογενειακή επιχείρηση, έχει επιφέρει απόλυτη ηρεμία κι ευτυχία και στη ζωή του με την Μελίνα.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στην Όλγα, τις υποψίες της αστυνομίας για παράνομες δραστηριότητες του Διαμαντή. Στο μεταξύ, ο Σήφης επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις, ετοιμάζεται να φύγει ξαφνικά απ’ τη Κρήτη.. τελευταία στιγμή όμως τα σχέδιά του θ’ ανατραπούν.


επεισόδιο 264
Ενώ όλοι ανησυχούν για την εξαφάνιση της Λουκίας και τα Χανιά έχουν βουίξει από τις διάφορες φήμες, ο Σήφης οδηγείται στην αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση και εκεί αρνείται ότι πήγε στη συνάντηση με τη Λουκία, χωρίς να πείθει τον αστυνόμο που ήδη έχει συλλέξει συντριπτικά στοιχεία για την υπόθεση, καθώς ήδη έχει βρεθεί το αυτοκίνητο της Λουκίας, αλλά και το μαχαίρι, το οποίο έχει πάνω τα αποτυπώματα του.

Κάποιοι υποψιάζονται και το Παύλο ότι πραγματοποίησε τις απειλές του εναντίον της Λουκίας. Ο Ματθαίος και η Όλγα αποφασίζουν να παντρευτούν πιο γρήγορα απ΄ ότι σχεδίαζαν και ζητούν από τον Αχιλλέα και τη Μελίνα να τους παντρέψουν. Στο μεταξύ ο Χρήστος που έχει κατέβει στα Χανιά, ακούει τον Μανωλιό να λέει στην Κωνσταντίνα πως το παιδί της Αναστασίας είναι του Ματθαίου.


επεισόδιο 265
Ανησυχώντας για τις φήμες που θέλουν το παιδί της Αναστασίας να ‘ναι του Ματθαίου, ο Χρήστος προβληματίζεται όταν η Όλγα του ανακοινώνει την επίσπευση του γάμου της. Η σύλληψη του Σήφη ως ύποπτου για το φόνο της Λουκίας, θα φέρει γι’ ακόμα μια φορά τον Παύλο αντιμέτωπο με τον Διαμαντή, ενώ ο Μηνάς δε θα διστάσει να κατηγορήσει ανοιχτά τη Δάφνη ως υπεύθυνη για την άδικη σύλληψη του φίλου του. Στο μεταξύ ο Χρήστος, ως φιλοξενούμενος του Διαμαντή, βρίσκει ευκαιρία να ψάξει το σπίτι για τυχόν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων του ισχυρού άντρα των Χανίων. Στην Κύπρο, η Δήμητρα «τσακώνει» τον Νεκτάριο σ’ ερωτικό τηλεφώνημα με την Αντιγόνη, ενώ παράλληλα η είδηση ότι ο Σήφης κατηγορείται για τον φόνο της Λουκίας, θα οδηγήσουν τον Αχιλλέα σε αποκαλύψεις που θ’ ανησυχήσουν τη Μελίνα.


επεισόδιο 266
Οι ανατροπές στην υπόθεση της εξαφάνισης – δολοφονίας κατά την αστυνομία της Λουκίας, διαδέχονται η μια την άλλη, καθώς ο Αχιλλέας εκμυστηρεύεται στον Ματθαίο για τη συνάντηση που είχε μαζί της, μετά την ώρα της συνάντησής της με τον Σήφη.

Οι Ματθαίοι αποφασίζουν να πάνε στην Κρήτη και να καταθέσει ο Αχιλλέας στην αστυνομία προκειμένου να απαλλαγεί ο Σήφης. Ο Πάτροκλος στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τον Διαμαντή, του αποκαλύπτει πως οι Ματθαίοι αγόρασαν το κτήμα Δημοσθένους και έκαναν νέα εταιρία με πρόεδρο τον Αχιλλέα, γεγονός που εξοργίζει τον Διαμαντή.

Η Δήμητρα είναι έξαλλη με τον Νεκτάριο, καθώς τον έχει ακούσει να μιλάει στο τηλέφωνο με την Αντιγόνη, αλλά ο Νεκτάριος εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα. Δυο μάρτυρες που θα πάνε στην αστυνομία και θα καταθέσουν στοιχεία εξαιρετικά επιβαρυντικά, θα πυροδοτήσουν απρόβλεπτες και συνταρακτικές εξελίξεις….


επεισόδιο 267
Χωρίς να πέσει στην αντίληψη της Μελίνας και του Ματθαίου, ο Αχιλλέας οδηγείται στην ασφάλεια κι ανακρίνεται. Στο μεταξύ, ο καβγάς Πανίτσας – Μηνά, στο καφενείο της Κωνσταντίνας, τους οδηγεί στο τμήμα με σκοπό ν’ αλληλο-μηνυθούν.

Μετά την κίνηση «προσέγγισης» του Πάτροκλου, ο Διαμαντής αποφασίζει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Με την παρότρυνση της δασκάλας του, ο Μηνάς ζητάει συγνώμη απ’ τη Δάφνη κι οι σχέσεις τους αποκαθίστανται. Η ανησυχία πλέον ότι η Λουκία δεν ζει κορυφώνεται, ενώ ο Σήφης απαλλάσσεται των κατηγοριών που του έχουν αποδοθεί κι αφήνεται ελεύθερος.

Παράλληλα στην Κύπρο η είδηση ότι ο Αχιλλέας κρατείται στην ασφάλεια, σκάει σαν βόμβα και σύσσωμη η οικογένεια Ματθαίου ετοιμάζεται να κατέβει στην Κρήτη, ενώ την ίδια στιγμή οι κατηγορίες που επιβαρύνουν τον Αχιλλέα αρχίζουν να παίρνουν ανησυχητικές διαστάσεις.


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 258 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 257 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 256 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 255 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 254

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

ΒΙΑΓΚΡΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS - THE KING OF SEX είπε...


ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
www.eco-herbs.com