ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών στο Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων για τον Ε65

Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και ειδικότερα τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος συνοδευόμενος από...
τεχνικούς συμβούλους προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη σημαντικών έργων και ειδικότερα για την πορεία της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Ε65 καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, σχετικά με το σημείο της σύνδεσης του νέου οδικού άξονα με την Εγνατία.

Κατά την αναλυτική παρουσίαση των στελεχών της Γραμματείας του Υπουργείου, προέκυψε πως ο τελικός σχεδιασμός του έργου προβλέπει σύνδεση του νέου οδικού άξονα εντός της Π.Ε Γρεβενών, πολύ κοντά στην πρόταση της Αντιπεριφέρειας με κάποιες μικρές τεχνικές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με την πρόταση της Π.Ε Γρεβενών ως προς την όδευση.

Ο κ. Σημανδράκος στα πλαίσια των θετικών εξελίξεων που αφορούν στην πορεία του έργου, ζήτησε να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα και για τα προβλήματα της πορείας του έργου, ακόμη τόνισε πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η Π.Ε Γρεβενών θα γίνει αρωγός στην εξέλιξη της κατασκευής του Ε65 αφού το ζητούμενο είναι η προώθηση και υποστήριξη κάθε μεγάλης υποδομής που βοηθά στην άρση της απομόνωσης της περιοχής.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσιών Έργων του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων παρέδωσε στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών το αντίγραφο του σχεδίου που ακολουθεί, στο οποίο φαίνεται το σημείο σύνδεσης του Ε65 με την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου του Βενέτικου, δυτικά της πόλης των Γρεβενών.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μεταξύ 2019-2020 ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα των κατοίκων αφού θα βοηθήσει καταλυτικά στην συντομότερη οδική σύνδεση των Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας με τη Θεσσαλία και κατ’ επέκταση με την Αθήνα, με ότι συνεπάγεται στην αύξηση του τουρισμού και την ευκολότερη διακίνηση των εμπορευμάτων.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: