ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Σάλος με νεαρό ποδοσφαιριστή που «ιδρώνει» σε ανδρικά κρεβάτια

Μπορεί ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής να έχει πέραση στα κορίτσια που κυριολεκτικά «λιώνουν» για χάρη του και είναι έτοιμες να θυσιάσουν τα πάντα για μια βραδιά μαζί του, όμως εκείνος αρέσκεται σε…
ερωτικές επαφές άλλου τύπου.

Και πιο συγκεκριμένα, επιθυμεί να συνευρίσκεται με άνδρες ακόμα και έναντι αμοιβής, στο «ροζ» δυάρι που διατηρεί.

Σύμφωνα με το dete.gr της Πάτρας, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 22 ετών και κατάγεται από χωριό της Αχαΐας.

Θεωρείται μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και τον διεκδικούσαν τουλάχιστον τρεις ομάδες.

Πέρα όμως από την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του ικανότητα, κάνει αισθητή πάντα την παρουσία του λόγω της ιδιαίτερης ομορφιάς του και της αρρενωπότητας.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά από τα κορίτσια της περιοχής της ομάδας στην οποία παίζει, γεμίζουν τις κερκίδες κάθε εβδομάδα των εντός παιχνιδιών, περιμένοντας να τις προσέξει.

Αλλά ο ίδιος σκέφτεται άλλου είδους ραντεβού, αφού οι φήμες οργιάζουν για όσα κάνει τα βράδια στο δυαράκι του, όπου λέγεται ότι κυριολεκτικά «παρελαύνουν» νεαρά αγόρια, τα περισσότερα καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα.

Μάλιστα για τις ερωτικές υπηρεσίες που του προσφέρουν εκείνος τους αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο. Από χρήματα που τους δίνει ή ακόμα και από δωράκια, μέχρι και πανάκριβα ρούχα δικά του που τους τα χαρίζει ή άλλα τα δανείζει.

Αυτό που κυκλοφορεί έντονα ως φήμη είναι ότι οι επιθυμίες του δεν είναι κάτι ιδιαίτερα κρυφό. Είναι γνωστές ευρέως σε συγκεκριμένους χώρους. Ιδίως σε άτομα τα οποία φροντίζουν για να τους εξασφαλίζουν διαρκώς καινούργιες γνωριμίες. Και οι οποίοι αμείβονται και αυτοί για τη διευκόλυνση που του κάνουν.

Λέγεται ότι προ καιρού κυκλοφόρησε μέχρι και «ροζ» αγγελία στο διαδίκτυο την οποία δεν ανέβασε ο ίδιος αλλά ένας άλλος που αναζητούσε ερωτικούς συντρόφους για λογαριασμό του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα λέγεται ότι κυκλοφορούν και πολλές φωτογραφίες ή ακόμα και βιντεάκια με τις ερωτικές του συνευρέσεις, στις οποίες ορισμένες φορές λαμβάνουν μέρος όχι ένας αλλά δύο ή και τρεις νεαροί!


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: