ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Αυτές τις γιορτές στείλτε δωρεάν τις ευχές σας με ηλεκτρονικές κάρτες

Η γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να στείλετε τις ευχές και την αγάπη σας σε πρόσωπα της οικογένειας, σε φίλους και σε συνεργάτες.


Παλιότερα αυτό γινόταν με μια ευχετήρια κάρτα την οποία υπογράφατε και στέλνατε μέσω ταχυδρομείου στους παραλήπτες που επιθυμούσατε, ωστόσο αυτό πλέον μπορεί να γίνει και μέσω διαδικτύου και μάλιστα πολύ εύκολα και γρήγορα, με μια ηλεκτρονική κάρτα!

Το greetingcards.gr αποτελεί μια αξιόλογη ελληνική προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα με ηλεκτρονικές ευχετήριες κάρτες για κάθε περίσταση. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν σχεδόν 600 διαφορετικές και πανέμορφες κάρτες στα ελληνικά για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Γενέθλια, Πάσχα, Ονομαστική γιορτή, Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, αγάπη κλπ. Οι οποίες μέρα με την ημέρα αυξάνονται.

Η αποστολή των καρτών πραγματοποιείται δωρεάν από όποιον επιθυμεί στο email του παραλήπτη ή μπορεί ακόμη να γίνει και ανάρτηση στα αγαπημένα κοινωνικά σας δίκτυα, στοFacebook και στο Twitter.

Αυτές τις γιορτές δεν έχετε δικαιολογία να μην στείλετε τις ευχές σας. Απλά επισκεφθείτε το gretingcards.gr!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: