ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ροζ περιπτύξεις στις ράγες του μετρό της Μόσχας!

«Σίγουρα δεν είμαστε οι πρώτοι» λέει ο νεαρός που φωτογραφήθηκε να κάνει σεξ με την κοπέλα του στις ράγες του μοσχοβίτικου μετρό.


Τα τελευταία χρόνια ανθεί στη Μόσχα η υποκουλτούρα των λεγόμενων «ανασκαφέων», ριψοκίνδυνων νεαρών που εξερευνούν τα δαιδαλώδη υπόγεια τούνελ της πόλης, πολλά από τα οποία κληρονομιά της σοβιετικής εποχής.

Η διοίκηση του μετρό διέταξε εκτεταμένους ελέγχους ασφάλειας στα φρεάτια εξαερισμού, όταν το περιπετειώδες ζευγάρι ανέβασε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες με τις περιπτύξεις του.

«Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο» είπε εκπρόσωπος του μετρό στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο νεαρός, ο οποίος προσπαθεί τώρα να αποφύγει την αναγνώριση και τη σύλληψή του, μίλησε ανώνυμα στο δικτυακό τόπο Life News και εξιστόρησε την υπόγεια ροζ περιπέτεια.

Μέλη του κινήματος των ανασκαφέων, ο νεαρός και η φίλη του μπήκαν σε σήραγγα υπηρεσίας που δεν χρησιμοποιείται σε τακτικά δρομολόγια. Απόλαυσαν την εμπειρία χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και το γιόρτασαν στα κοινωνικά μέσα.

Το μετρό της Μόσχας, γνωστό για την περίτεχνη διακόσμησή του, είναι εξάλλου το επίκεντρο της τάσης των «σέρφερ των τρένων», στην οποία νεαροί Μοσχοβίτες ανεβαίνουν στην οροφή των συρμών.

Πέρυσι, ένας νεαρός συνεθλίβη ανάμεσα σε δύο τρένα, ενώ το 2011 δύο φοιτητές σκοτώθηκαν ενώ βρίσκονταν στην οροφή ενός συρμού.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του μετρό, «το πρόβλημα δεν είναι το μετρό, το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι».

newsrebel.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: