ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό είναι το ΑΛΒΑΝΙΚΟ όνομα της Ελένης Φουρέιρα! Πώς την λένε στην πραγματικότητα και πόσες φορές μaς είπε ψέματα;

Εδώ και περίπου τρία χρόνια ο κόσμος το είχε τούμπανο, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα έκρυβε την καταγωγή της και υποστήριζε με πάθος πως…
η μητέρα της είναι από το Μέτσοβο και ο πατέρας της από το Μεξικό!

«Το επίθετό μου προέρχεται από το Μεξικό. Δεν είπα ότι είμαι Μεξικάνα εγώ, ο πατέρας μου έχει τέτοιες ρίζες», έλεγε η σέξι τραγουδίστρια το 2010 στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ενώ, στο περιοδικό «Nitro», τον Φεβρουάριο του 2011, διευκρίνιζε: «δεν είμαι Μεξικάνα ή οτιδήποτε άλλο. Είμαι Αθηναία. Αν με έλεγαν Ελένη Παπαδοπούλου δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Μπορούμε, σε παρακαλώ, να μη μιλήσουμε καθόλου για αυτό;».

Αυτές δεν ήταν οι μοναδικές φορές που η Ελένη έκρυβε την αλήθεια, την οποία όλοι γνωρίζαμε. Εξάλλου, ηεκπομπή «Super Star» του Star είχε αποκαλύψει την καταγωγή της τραγουδίστριας, που εμφανίστηκε το 2006 σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγινε μέλος του συγκροτήματος «Mystique» και, πλέον, ακολουθεί solo καριέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, που έγινε πριν από τρία χρόνια, το πραγματικό όνομά της είναι Eντέλα Φουρεράι (Entela Fourerai), ενώ ο πατέρας της ονομάζεται Kristaq (Χρήστος) και η μητέρα της Μarjeta (Μαριέτα)!

Ακόμα και μετά την αποκάλυψη, η τραγουδίστρια συνέχισε να το αρνείται και υποστήριζε ότι κάποιοι λένε ψέματα για… να της βάλουν τρικλοποδιά: «πολλές φορές με εμπόδισαν να κάνω κάποια πράγματα λόγω της καταγωγής μου. Έχει γίνει θέμα και δεν θα βγω να απολογηθώ! Ποιόν ενδιαφέρει από πού είμαι; Πουλάω αυτό που κάνω, την δουλειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη.

Το «παραμύθι» τελείωσε χθες, Πέμπτη: με μια «καυτή» φωτογράφηση, στο περιοδικό «Kool», η Ελένη παραδέχθηκε ότι γεννήθηκε στην Αλβανία, προσθέτοντας ότι δίσταζε να το πει επειδή υπάρχει ρατσισμός! 

Για την ιστορία, πάντως, και ο Claydee από την ίδια χώρα με εκείνη είναι, αλλά και από την πρώτη στιγμή το παραδέχθηκε και επιτυχίες κάνει (βλέπε «Sexy Papi», «Mamacita Buena» και άλλα)…


star.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: