ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πανικός στην Πάτρα με τις δύο αδελφές που έχουν κάνει το διαμέρισμα τους ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!

Δύο αδελφές που σπουδάζουν στην Πάτρα και είναι φοιτήτριες στο Πανεπιστήμιο, έχουν μετατρέψει το διαμέρισμα τους σε οίκο ανοχής και μάλιστα πολυτελείας.


Πρόκειται για δύο αδελφές που εξωτερικά μπορεί να μην μοιάζουν και τόσο μεταξύ τους, όμως έχουν κοινό στοιχείο την ομορφιά τους και την σεξουαλικότητα τους την οποία και, σύμφωνα με τα όσα διαδίδονται έχουν μετατρέψει σε επάγγελμα.

Οι δύο κοπέλες έχοντας αρκετά καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα κορμιά,με τέλειες αναλογίες, ντύνονται εκρηκτικά και έχουν καταφέρει να αναστατώσουν τον ανδρικό πληθυσμό της γειτονιάς τους με τις εμφανίσεις τους.Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Σύμφωνα με τα όσα μαρτυρά η γειτονιά – μένουν σε οδό μεταξύ των Υψηλών Αλωνίων και του Σκαγιοπουλείου – τα δύο ομολογουμένως πανέμορφα κορίτσια διοργανώνουν ερωτικές συνευρέσεις και «ροζ» ραντεβού, «φιλοξενώντας» στο διαμέρισμα τους αρκετούς κυρίους με… βαθιά τσέπη, παίρνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Τα ραντεβού «κλείνονται» τηλεφωνικά, η ταρίφα φτάνει από 80 έως 100 ευρώ για την κάθε μία, ενώ υπάρχουν και συναντήσεις για ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις, με τις δύο αδελφές να βρίσκονται μαζί στο κρεβάτι και να τα κάνουν όλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το dete.gr,πέρα από το σεξουαλικό κομμάτι των υπηρεσιών τους που προσφέρουν οι δύο φοιτήτριες στους πελάτες τους, υπάρχει και το αισθησιακό, καθώς οι δύο καλλονές, προσφέρουν και αισθησιακούς χορούς στα ραντεβού τους, χορεύοντας από κοινού, στο ανάλογο ύφος δίνοντας και το σχετικό θέαμα, στα απέναντι μπαλκόνια.

Γιατί οι δύο αδελφές δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, αφήνοντας ακόμα και τις κουρτίνες ανοικτές για να φαίνονται όλα. Σαν να λένε δηλαδή ότι «εμείς εδώ είμαστε, εσείς δεν θα περάσετε;»…

newsrebel
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: