ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Έκανε τη γυναίκα του “τσακωτή” να τον ΑΠΑΤΑ και…δείτε τι έκανε…!!!

Το …κέρατο μετά του ωφελίμου συνδυάζει εδώ και μερικούς μήνες… πατρινός έμπορος ο οποίος έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά.


Ο γνωστός πατρινός , είχε υποψίες για τα περπατήματα της συζύγου του όταν αυτός απουσίαζε από το σπίτι ή ήταν απασχολημένος με τις εμπορικές του δραστηριότητες και με τη βοήθεια δυο φίλων του κατόρθωσε να ξεδιαλύνει το μυστήριο της περίεργης συμπεριφοράς της.

Όλα συνέβησαν πριν τρεις μήνες, όταν έστησε καρτέρι μαζί με δυο ακόμα άτομα και έπιασε στα πράσα την «καλή» του με τον εραστή της, την ώρα που αυτή βρισκόταν στα προκαταρκτικά ερωτικών περιπτύξεων σε λαϊκή συνοικία της Πάτρας.

Η πρώτη αντίδραση του απατημένου συζύγου ήταν με τη βοήθεια των δύο φίλων του να μαυρίσει κυριολεκτικά στο ξύλο τον άντρα που …τόλμησε να απλώσει χέρι στη γυναίκα του, ενώ την ίδια μεταχείριση επεφύλαξε – αλλά κατ’ οίκον – και για το στεφάνι του.

Τα ωραιότερα όμως ήρθαν λίγες ημέρες αργότερα, όταν ο απατημένος σύζυγος πήρε πληροφορίες για τον εραστή της γυναίκας του, οπότε έμαθε πως και αυτός είναι παντρεμένος.

Ο απατημένος σύζυγος – που αντιμετωπίζει λόγω κρίσης του εμπορίου και πολλά οικονομικά προβλήματα – έβαλε σε εφαρμογή ένα προσοδοφόρο σχέδιο, το οποίο εδώ και λίγους μήνες του δίνει βαθιές οικονομικές ανάσες.

Άρχισε να εκβιάζει τον εραστή της γυναίκας του και να του αποσπά χρήματα, απειλώντας τον πως εάν δεν του τα δίνει κάθε μήνα τότε θα μάθει η σύζυγός του για τις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα του εμπορίου τα έσοδα από τον εκβιασμό του απατημένου προς τον ερωτύλο που τον έκανε «τάρανδο» του έχουν απαλύνει τον… πόνο που ένιωσε αρχικά από την απιστία της γυναίκας του, την οποία εξακολουθεί να έχει υπό την ίδια στέγη αλλά στην «κατάψυξη» της συζυγικής κλίνης.

makeleio.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: