ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα στην πόλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 η εκδήλωση του Δήμου «Χριστούγεννα στην πόλη» με πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Γρεβενων κ. Γιώργος Δασταμάνης με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ Πολιτισμού κ. Χρήστο Πέτρου καλωσόρισαν τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση της κ. Ντίνας Αντωνίου σχετικά με τα Χριστουγεννιάτικα Έθιμα των Ελλήνων, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν με τη Διατροφολόγο Σοφία Μπάμπου και τα Χριστουγεννιάτικα Διατροφοζουζουνίσματα.

Οι δράσεις συνεχίστηκαν στην πλατεία της λαχαναγοράς όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, να βαφούν σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών και να επιδοθούν σε διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, θερμή υπήρξε η υποδοχή του Άγιου Βασίλη με τον οποίο τα παιδιά φωτογραφήθηκαν, είπαν τα κάλαντα και τέλος στόλισαν ένα δεντράκι της πλατείας. Η εκδήλωση έκλεισε με χορευτική επίδειξη από μαθητές της σχολής χορού Mueve Latino της Μαρίας Ράμμου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι διακατεχόμενοι από το πνεύμα των ημερών έσπευσαν να βοηθήσουν δίνοντας χαρά στους παρευρισκόμενους. Ειδικότερα ευχαριστούμε τη φιλόλογο Ντίνα Αντωνίου, την διατροφολόγο Σοφία Μπάμπου, την χοροδιδάσκαλο Μαρία Ράμμου και τους μαθητές της, τις μαθήτριες Σοφία Αμπατζίδου, Φωτεινή Λάζου και Αντονέλα Μιφτάρη του Τμήματος Βρεφοκομίας ΙΕΚ Γρεβενών και τις εθελόντριες Ελένη Ανδρεάδου, Ντίνα Ζιώγα και Τζωρτζίνα Δασκαλοπούλου για την πολύ σημαντική βοήθειά τους και τέλος τον Πρόεδρο της Δημοτικής Γρεβενών κ. Στέργιο Πουρνάρα για την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.









dimosgrevenon.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: