ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο! Δείτε με τι ασχολείται σήμερα ο “Νικόλας” από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” …

Ο γνωστός “Νικόλας”… αλλιώς “οινοχόος”…από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”, μιλά για τη σειρά που τον έκανε γνωστό, την αγάπη του για τις... μηχανές, αλλά και το παράπονο του για το γεγονός ότι κάποιες άλλες δουλειές του έμειναν στην αφάνεια.

Μια από τις δουλειές στις οποίες συμμετείχε, αλλά δεν έγιναν γνωστές, ήταν η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Θυμάται πως στη σκηνή θα έβγαινε με τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά, ενώ το στάδιο ήταν γεμάτο από ένα ενθουσιώδες κοινό.

Η σειρά που τον ανέδειξε, η “Κωνσταντίνου και Ελένης”, δεν έχει σταματήσει ποτέ, όπως λέει ο γνωστός ηθοποιός. Η μεγαλύτερη χρονική διάρκεια διακοπής της ήταν μόλις 20 μέρες, σε περίοδο Δεκαπενταυγούστου!

Πιστεύει πως η σειρά έχει γίνει σαν κλασική ελληνική ταινία, της οποίας ο κόσμος έχει μάθει τις ατάκες, αλλά και το τι θα ακολουθήσει την κάθε σκηνή.

Τι είναι αυτό που βοήθησε το “Κωνσταντίνου και Ελένης” να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία, κατά τη γνώμη του; Φυσικά, ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου, που ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Επίσης, οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί αγκάλιασαν τον ίδιο, αλλά και όσους πρωτοεμφανιζόμενους στην τηλεόραση, νέους, τότε, ηθοποιούς, συμμετείχαν στη σειρά.

Η μεγάλη του αγάπη, εκτός από το θέατρο, είναι η μηχανή του. Ο Στέργιος Νένες ομολογεί πως μόνο στη σκηνή του θεάτρου και στη μηχανή του ξεχνάει ό,τι τον απασχολεί.

Μάλιστα, τα τελευταία 6 χρόνια, τρέχει σε πίστα ταχύτητας, κάτι που τον βοηθάει να εκτονωθεί, πάντοτε σε ασφαλές περιβάλλον.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: