ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ποιο προϊόν ομορφιάς πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε

Αν ψάχνετε για το απόλυτο προϊόν ενυδάτωσης και αντιγηραντικής φροντίδας το οποίο θα φέρει άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, τότε το serum ή αλλιώς ορός δε θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας.

Γιατί υπερτερούν

Τα εξειδικευμένα αυτά προϊόντα ομορφιάς τα οποία εισήχθησαν στην αγορά καλλυντικών πριν από περίπου τριάντα χρόνια έχουν ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με μικροσυστατικά ώστε να διεισδύουν σε βάθος στην επιδερμίδα, φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες. 

Επίσης έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά τα οποία προστατεύουν το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες και συμβάλουν στην αναζωογόνηση του.

Το serum για κάθε ανάγκη
Tα serums μπορούν να χρησιμοποιηθούν προληπτικά από την ηλικία των 20 ετών μέχρι την τρίτη ηλικία. Βέβαια, θα πρέπει να επιλέξετε το προϊόν με την κατάλληλη σύνθεση ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι μικρότερες ηλικίες μπορούν να αντικαταστήσουν την κρέμα ημέρας με τον ορό, χρησιμοποιώντας παράλληλα, ένα ενυδατικό αντηλιακό για την προστασία από τον ήλιο και την πρόληψη των ελεύθερων ριζών. 

Αν έχετε αγγίξει τα 30 και αναζητάτε αποτελεσματική αντιγηραντική προστασία προτιμήστε τους ορούς που περιέχουν βιταμίνη Α ή ρετινόλη που βοηθά στην αναζωογόνηση των κυττάρων, ένζυμο Q10 το οποίο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικό και γλυκολικό οξύ που χαρίζουν ελαστικότητα και λάμψη. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες και εφαρμόσετε τον ορό καθημερινά, οι ρυτίδες θα γίνουν λιγότερο έντονες και το δέρμα σας πιο λαμπερό από την τρίτη κιόλας εβδομάδα εφαρμογής. Αν πάλι θέλετε να καταπολεμήσετε κοκκινίλες και κηλίδες στο πρόσωπο επιλέξτε ορούς με βιταμίνη C.

Πώς να τα χρησιμοποιήσετε
Απλώστε μια μικρή ποσότητα ορού στο πρόσωπο σας,αφού πρώτα το έχετε καθαρίσει με μια λοσιόν ή ένα καθαριστικό τζελ προσώπου. Κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί όλο το προϊόν. Από πάνω μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντηλιακό ή την κρέμα ημέρας. 

Για όσες έχουν λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα ενδείκνυται η χρήση μιας λεπτόρρευστης κρέμας. Επίσης, μπορείτε να απλώσετε κατευθείαν ένα primer ή το μέικ-απ σας, καθώς οι οροί ενυδατώνουν τόσο αποτελεσματικά την επιδερμίδα που αποτελούν ιδανική βάση για κάθε μακιγιάζ. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε και μετά τον βραδινό καθαρισμό αφού δε βαραίνουν ούτε λιπαίνουν την επιδερμίδα.

iatronea.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: