ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο βίντεο: Ισχυροί άνεμοι «δέρνουν» ένα αεροπλάνο που δεν μπορεί να προσγειωθεί [βίντεο]

Το αεροπλάνο της British Airways προσπαθεί με επίμονο τρόπο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Leeds Bradford, αλλά οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή το κάνουν να μοιάζει με φτερό!


Δεν είναι σκηνή από ταινία, αλλά πραγματικότητα που κατέγραψε η κάμερα του BBC. Το αεροσκάφος των βρετανικών αερογραμμών εκτελούσε εσωτερική πτήση (από το Χίθροου προς το Λιντς), αλλά τελικά δεν κατάφερε να προσγειωθεί, καίτοι έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον διάδρομο προσγείωσης. Για να γλιτώσει τα χειρότερα και αφού είδε πως η προσγείωση υπό αυτές τις συνθήκες εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους, ο πιλότος αποφάσισε να σηκώσει το αεροπλάνο και να το προσγειώσει στο Μάντσεστερ. Να σημειωθεί ότι και άλλες πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν στη Μ. Βρετανία λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν από τη Δευτέρα στη χώρα.


iefimerida.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: