ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. Τ. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Υπουργείο Ανάπτυξης επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τ. Κοψαχείλης, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Ζωικής Παραγωγής κ. Λ. Χατζηζήση, με στόχο την ανάπτυξη της...
γεωργοκτηνοτροφίας στα Γρεβενά. Ο κ. Βουλευτής συναντήθηκε αρχικά με τον καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του Εργαστηρίου Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής του ιδρύματος κ. Γ. Ζέρβα, με τον οποίο συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που εντοπίζονται στην οργάνωσης της γεωργοκτηνοτροφίας στη χώρα μας καθώς και την ανασυγκρότησή της μέσω συγκεκριμένων προτάσεων, μία εκ των οποίων θα είναι η ίδρυση κτηνοτροφικών πάρκων στα Γρεβενά.

Ο κ. Ζέρβας, ο οποίος είναι πρωτοπόρος σε αυτή τη σύγχρονη δομή της κτηνοτροφίας,χαρακτήρισε την πρόταση του Βουλευτή ως ιδιαίτερα αξιόλογη και καινοτόμο, η οποία θα συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην ανάπτυξη των Γρεβενών.

Στη συνέχεια ο κ. Κοψαχείλης συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δ. Ιατρίδη, με κυρίαρχο θέμα τις επιδοτήσεις και την έγκυρη τακτοποίηση των γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων για την άμεση εκταμίευσή τους. Επιπλέον, τέθηκαν υπόψη του κ. Ιατρίδη και μία σειρά από άλλα σημαντικά θέματα όπως ο εξηλεκτρισμός ποιμνιοστασίων, η δημιουργία φραγμάτων, η αγροτική οδοποιία και νέα επενδυτικά προγράμματα στον γεωργοκτηνοτροφικό χώρο.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: