ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αποκλειστικό: Η κατάσταση στην Κυβέρνηση – Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Μια εικόνα μπορεί να περιγράψει μια κατάσταση καλύτερα από χίλιες λέξεις στη σειρά. Αν λοιπόν ορισμένοι κυβερνητικοί χαίρονται με το αποτέλεσμα, ας δουν την παραπάνω φωτογραφία λίγο καλύτερα.


Μουδιασμένα για να μην πούμε απογοητευμένα εμφανίζονται τα κυβερνητικά στελέχη. Και πώς να μην είναι αλλιώς όταν το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας ήταν πιο χαμηλό κι από τις πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, το «πάτωμα» των εκτιμήσεων της συγκυβέρνησης ήταν το 162.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως, το 160 είναι πλασματικός αριθμός αν σκεφτεί κανείς μερικά «στανταράκια» που δεν ψήφισαν. Τρανταχτό παράδειγμα ο Π.Μελάς. Κι όχι μόνο αυτός. Υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 ακόμη που είναι στο «ΝΑΙ» αλλά ψήφισαν παρών είτε επειδή θέλουν να αποφύγουν την πίεση από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, είτε επειδή διαπραγματεύονται τη μελλοντική τους πορεία.

Αλλά και πάλι ο αριθμός δε θα ξεπερνούσε το 164. Αυτό συνειδητοποίησαν στην Κυβέρνηση και τους πέτυχε ο φακός σε μαύρα χάλια. Αν στις επόμενες 6 ημέρες δεν έρθουν τα πάνω κάτω ή δε γίνει κάποιο θαύμα, ο Δήμας δεν εκλέγεται ΠτΔ…

Χ-είρων
newsrebel.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: