ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Παίρνει διαζύγιο ο Γιάννης Πλούταρχος; Μάθε τι συμβαίνει!

Τέλος στον γάμο του Γιάννη Πλούταρχου; 
Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Μαρία, αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 23 χρόνια και πέντε παιδιά!

Μάθε τι συμβαίνει...


Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Γιάννης είχε παραδεχθεί πως έχει περάσει κρίση στον γάμο του. «Περάσαμε κρίση με τη Μαρία, όχι, όμως, για πράγματα που αφορούσαν εμάς, αλλά τους συγγενείς, όπως συμβαίνει κάθε γνήσια ελληνική οικογένεια», είχε πει στο «Εγώ Weekly», στις αρχές του χρόνου, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς.

«Είναι τακτική μου να μην απαντώ σε γελοίες, κατασκευασμένες ειδήσεις που δεν έχουν την παραμικρή υπόσταση. Ξέρεις γιατί; Γιατί, από τη μία, και να πεις την αλήθεια, γράφουν αυτά που τους βολεύουν και, από την άλλη, έρχεται ο χρόνος και απαντά σε όλα αυτά. Με τη Μαρία είμαστε μαζί είκοσι τρία χρόνια και συνεχίζουμε αγαπημένοι μαζί. Όλα τα άλλα είναι “αρβύλες”», είπε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα «Real News» και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Και, για του λόγου το αληθές, το ευτυχισμένο ζευγάρι βρέθηκε χθες, Κυριακή, στο νυχτερινό κέντροόπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του star.gr!


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: