ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ζηλιάρης νεαρός όρμηξε σε γιατρό επειδή θα εξέταζε την σύζυγό του στα γεννητικά της όργανα!

Ο κακός χαμός έγινε στο ιατρείο δερματολόγου στην Πάτρα, όταν ένας νεαρός όρμηξε στον γιατρό επειδή θα εξέταζε την σύζυγό του στα γεννητικά της όργανα.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η γυναίκα είχε εμφανίσει εξανθήματα σε πολλά σημεία του σώματός της και το ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί έναν δερματολόγο για να δει τι συμβαίνει.

Τελικά πήγαν στο ιατρείο του δερματολόγου στο κέντρο της Πάτρας. Όταν ο γιατρός ζήτησε από τη γυναίκα να γδυθεί και να βγάλει ακόμα και τα εσώρουχά της γιατί έπρεπε να την εξετάσει στα γεννητικά της όργανα έγινε το έλα να δεις!

Ο νεαρός σύζυγός της κυριολεκτικά …όρμησε για να βουτήξει τον γιατρό! Είναι χαρακτηριστικό ότι έγινε τέτοια φασαρία που μέχρι κι άλλοι ασθενείς που περίμεναν στο χολ μπήκαν στο γραφείο του δερματολόγου. Τελικά ο νεαρός σύζυγος καθησυχάστηκε και η εξέταση της γυναίκας συνεχίστηκε.

Όταν ολοκληρώθηκε η εξέταση της συζύγου, εκείνη βγαίνοντας στο χολ ξέσπασε εναντίον του χρησιμοποιώντας άκρως υποτιμητικές εκφράσεις με αφορμή αυτό που της είχε κάνει…


makeleio.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: