ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ από πασίγνωστη ΕΛΛΗΝΙΔΑ δημοσιογράφο: “Δέχτηκα ΣEΞΟΥΑΛΙΚΗ παρενόχληση από ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ”!!!

Για το αν έχει δεχτεί… ρατσισμό στη δουλειά λόγω φύλου, αλλά και τη σeξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί μίλησε γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξη της…


«Αν θεωρούνται ρατσισμός και οι σeξουαλικοί υπαινιγμοί από κάποιον ανώτερο ή επίθεση, σαφέστατα. Και από πρόσωπα που αν έλεγα τα ονόματα, θα γινόταν σεισμός. Αλλά, όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν μπορώ να τα πω», παραδέχτηκε η Φαίη Μαυραγάνη μιλώντας σε ένθετο Κυριακάτικης εφημερίδας.


Μάλιστα, αποκάλυψε πως τότε ήταν μόλις 18 και ο «δράστης» ήταν γνωστός δημοσιογράφος.

«Όταν μου πρωτοσυνέβη και ήμουν σπουδάστρια στη σχολή, 18 χρόνων κοριτσάκι, ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν από μεγάλο δημοσιογράφο και στην ηλικία και στο όνομα. Και τότε απλώς μπήκα.. στη διαδικασία να τον σιχαθώ. 
Δεν είχα κάνει κάτι για να τον προκαλέσω. Την περίοδο που είχα αρχίσει να δουλεύω υπήρχε πρόσωπο, που ήταν πάρα πολύ υψηλά ιστάμενο πολιτικά, το οποίο μετά την κρούση του μεγαλοδημοσιογράφου και τη δική μου απόρριψη, όταν με ξαναείδε μου είπε: “Δεν έχεις μυαλό, θα μπορούσες τώρα να είσαι πολύ ψηλά”. Αυτό με θύμωσε και ακόμα με θυμώνει», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Μαυραγάνη.

press-news
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: