ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Κρεμάει τις... ζαρτιέρες της, η διασημότερη «milf» πορνοστάρ (Photos-Video)

Μαύρη ημέρα ήταν για τους απανταχού λάτρεις των αισθησιακών ταινιών, η χθεσινή, καθώς η Lisa Ann, η διασημότερη πρωταγωνίστρια πορνό της λεγόμενης κατηγορίας «milf», αποσύρθηκε από...
την ενεργό δράση.

Στα 42 της, αποφάσισε να σταματήσει μια καριέρα που της απέφερε πολλά εκατομμύρια, μπροστά στις κάμερες και πλέον θα βρίσκεται πίσω από αυτές, ως παραγωγός ή σκηνοθέτης.

Η ύψους 1,57 Lisa Ann, έκανε θραύση όταν υποδύθηκε την (άκρο)δεξιά Αμερικανίδα πολιτικό Σάρα Πέιλιν σε μια της ταινία, ενώ συνολικά στην καριέρα της έχει παίξει, ούτε λίγο ούτε πολύ σε 289(!!!) ταινίες μπαίνοντας έτσι στο «Hall of Fame» του πορνό.

Η Lisa ανακοίνωσε την απόσυρσή της, στους θαυμαστές της με ένα 10σέλιδο ιδιόχειρο σημείωμα μέσω facebook. Για να καταλάβει κανείς πόσο δημοφιλής είναι και στην Ελλάδα η εν λόγω, στις 10 κορυφαίες αναζητήσεις στα ελληνικά για πορνό, καταλαμβάνει την 7η θέση και είναι το μόνο όνομα που περιλαμβάνεται στη λίστα.

Η τελευταία σελίδα του σημειώματός της, αναφέρει:
«Σας ευχαριστώ όλους για τη ζωή που μου επιτρέψατε να ζήσω, για τόσα χρόνια. Όσα για τα χρόνια που έπαιζα για να σας κάνω χαρούμενους να το ξεκαθαρίσω. Ήταν όλα πραγματικά και τέτοιο είναι και αυτό (το χειρόγραφο). Και έτσι είμαι και εγώ.
Η πραγματική Lisa Ann
Όλη μου την αγάπη.»

Στο υπόλοιπο χειρόγραφο, η διάσημη πρωταγωνίστρια, δηλώνει ότι θα ξεκινήσει άμεσα να γράφει ένα βιβλίο για τη ζωή της, ενώ ξεκαθαρίζει ότι από εδώ και πέρα στόχος της είναι να διαπρέψει στο fantasy football.

Δείτε φωτογραφίες της διάσημης πορνοστάρ, αλλά και το βίντεο, στο οποίο η Lisa Ann κλήθηκε να ερμηνεύσει Ιοκάστη, την μητέρα του Οιδίποδα!!!





topontiki.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: