ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο! - Miss World 2014

Το όνομά της είναι Rolene Strauss, είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Ν. Αφρική. H Rolene ήδη από την εφηβεία της έκανε αισθητή την παρουσία της στον χώρο της ομορφιάς και...
στα 15 της χρόνια κατάφερε να βγει νικήτρια στο διαγωνισμό της Elite Models International.

Λίγα χρόνια μετά, σε ηλικία μόλις 22 χρονών η Rolene στέφεται με τον τίτλο Miss World. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Excel London ICC Auditorium του Λονδίνου, και η νεαρή και όμορφη Rolene πέρα από τα έγχρωμα μάτια, τα φυσικά σγουρά μαλλιά και το γυμνασμένο κορμί, είναι φοιτήτρια ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Free State στο Bloemfontein.

Εξάλλου με μπαμπά γιατρό και μαμά νοσοκόμα, η Rolene Strauss μάλλον ήξερε από μικρή τι ήθελε να σπουδάσει.

Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο παραδέχθηκε πώς δεν ήταν ποτέ το κορίτσι που είχε πολλά αγόρια, ενώ μετά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και την στέψη της, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: “Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ευλογημένη νιώθω αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να κάνω τον καθέναν από εσάς περήφανο”.

Η top τριάδα συμπληρώνεται με πρώτη επιλαχούσα την Miss Ουγγαρία, Edina Kulscar και δεύτερη επιλαχούσα την Miss Ηνωμένες Πολιτείες Elizabeth Safrit.




Πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: