ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Nέα Βόμβα Κασιδιάρη: «Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με την «φωνή» του Αντώνη Σαμαρά να λέει σε δικαστικό να γ@@@@@@ τρεις βουλευτές της Χ. Α.»

Ευθεία παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Δικαιοσύνη κατήγγειλε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στη Βουλή, κατά την τοποθέτηση του επί της...
άρσης της βουλευτικής του ασυλίας αναφορικά με την υπόθεση Μπαλτάκου.

Η μεταγωγή του Ηλ. Κασιδιάρη από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε υπό ισχυρά αστυνομικά μέτρα.

Στην ομιλία του ο Κασιδιάρης έκανε λόγο για «νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και που ανατρέπουν αυτή την υπόθεση και θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά και όλους αυτούς τους σκευωρούς».

Ο βουλευτής τη Χ.Α. αναφέρθηκε σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβε πριν από λίγη ώρα, όπου «αναφέρονται ορισμένα πολύ κρίσιμα στοιχεία σε ό,τι αφορά την υπόθεση αυτή που βιώνει η Ελλάδα τον τελευταίο 1,5 χρόνο».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες Κασιδιάρη, στα στοιχεία αυτά, στα οποία «περιέρχονται πολύ κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με διάλογο μεταξύ παράγοντα της Δικαιοσύνης και ανώτατου στελέχους της κυβέρνησης σε συνθηματική γλώσσα, χωρίς να γίνεται αναφορά σε ονόματα», έχουν δημοσιευτεί σε τέσσερις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Όπως ανέφερε, στο δεύτερο μέρος του διαλόγου περιλαμβάνεται εντολή του ανώτατου παράγοντα της κυβέρνησης προς δικαστικό, στην οποία αναφέρεται: «πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, τους τρεις που θα πάρει να τους γ@@@@@@@». «Κι η φωνή αυτή ανήκει στον Σαμαρά. Μετά από αυτό πηγαίνουν για ανάκριση οι Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κασιδιάρης.

Eπίσης, σε σημερινή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής σημειώνονται τα εξής:
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις

Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ). Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).

Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει».

newsrebel.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: