ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Νεκρός ο Γιώργος Δούλης, επιβάτης του Norman Atlantic - Σοκαρισμένη η ανιψιά του

Ο Έλληνας επιβάτης Γιώργος Δούλης του Norman Atlantic έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Ναυτιλίας και
όπως επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι. Την είδηση μετέδωσε πρώτη η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Δούλης και η σύζυγός του Θεοδώρα Δούλη, στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπο διαφυγής από το φλεγόμενο πλοίο και ενώ επιχειρούσαν να μπουν στη σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκαν στην γλύστρα και παγιδεύτηκαν.


Οι διασώστες επιχείρησαν να τους προσεγγίσουν, όμως ο άντρας εγκλωβίστηκε στη γλίστρα. Η γυναίκα διασώθηκε, αλλά ο άνδρας έχασε τη ζωή του.


Την ίδια ώρα, υπάρχουν δύο τραυματίες, εκ των οποίων ένας επιβάτης και ένα μέλος του πολεμικού ναυτικού.


Ωστόσο, την πληροφορία για το νεκρό επιβεβαίωσε ο ναύαρχος Τζιοβάνι Πετορίνο, ο οποίος είναι επικεφαλής των επιχειρήσεων της ιταλικής ακτοφυλακής. Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa, ο άνδρας έχασε τη ζωή του στη στιγμή που εγκατέλειπε το πλοίο.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ansa η σορός του Γιώργου Δούλη βρίσκεται σε σκάφος και μεταφέρεται προς το Μπρίντιζι.


Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι, έχει επιστρέψει στο Παλάτζο Κίτζι από τη Φλωρεντία που βρισκόταν για να παρακολουθήσει από κοντά την επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων.


Σοκαρισμένη η ανιψιά του Γιώργου Δούλη, τι δηλώνει για τον άδικο χαμό του θείου της;
Σοκαρισμένη είναι η ανιψιά του Γιώργου και της Θεοδώρας Δούλη…με το γεγονός πως ο θείος έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε στη σκάλα διαφυγής.

«Οι θείοι μου είχαν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και επέστρεφαν στη Ζυρίχη για να κάνουν Πρωτοχρονιά με τα παιδιά τους. Η θεία μου ήταν πολύ χαρούμενη που ήρθε στην Ελλάδα για να είναι με τους συγγενείς της. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να επικοινωνήσουμε μαζί της» δήλωσε η ανιψιά στο protothema.gr.

Η ίδια επιβεβαίωσε πως τα ξαδέρφια της έχουν ενημερωθεί. «Ο ένας από τα ξαδέρφια μου είναι ακόμη στα Ιωάννινα και επρόκειτο να επιστρέψει κι αυτός στη Ζυρίχη. Είμαστε σοκαρισμένοι και δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Αγωνιούμε για την κατάσταση της θείας μου», είπε στο protothema.gr η ανιψιά της Θεοδώρας Δούλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα που είχε τραυματιστεί κατά τη διάσωσή της, Θεοδώρα Δούλη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπρίντιζι, ενώ προσπάθειες να μεταβούν κοντά της καταβάλλουν τα παιδιά της.

tribune.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: