ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΚ! Ανακόντα τρώει άνθρωπο on camera σε ριάλιτι! (VIDEOS)

Όλα για χάρη της τηλεθέασης!
Το Discovery προωθεί το “Eaten Alive” που παρουσίασε στις 7 Δεκεμβρίου, ένα απίστευτο θέαμα.


Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, o σκηνοθέτης Paul Rosolie καλύπτεται με αίμα γουρουνιού και γίνεται το “θήραμα” ενός ανακόντα, με τις κάμερες να απαθανατίζουν με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή.

Τα promo video τον δείχνουν να φορά μια ειδική προστατευτική στολή προτού υποβληθεί στην extreme δοκιμασία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν για την τύχη του φιδιού και έχουν ήδη διαμαρτυρηθεί για την επικείμενη εκπομπή.


Δείτε τι είπε ο τύπος που έκατσε να τον ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΝΑΚΟΝΤΑ!! (βίντεο)

Ο Πολ Ροζόλι περιέγραψε τη στιγμή που ένα ανακόντα 5,5 μέτρων τον κατάπιε…Για τη στιγμή που ένα ανακόντα μήκους 5,5 μέτρων τον κατάπιε ζωντανό μίλησε ο φυσιοδίφης Πολ Ροζόλι, ο πρωταγωνιστής του δίωρου ντοκιμαντέρ με τον γλαφυρό τίτλο «Eaten Alive» (Με έφαγε ζωντανό) που θα μεταδοθεί στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας).

Ο Ροζόλι αφού φόρεσε την ειδικά κατασκευασμένη στολή, αλείφθηκε με αίμα αγριόχοιρου και στη συνέχεια μιμήθηκε το θύμα του γιγάντιου ερπετού.

Αρχικά το θηλυκού γένους ανακόντα ούτε καν τον πλησίασε οπότε ο Ροζόλι άλλαξε τακτική και από υποψήφιο θήραμα έγινε υποψήφιος θηρευτής ενεργοποιώντας τα αμυντικά αντανακλαστικά του ερπετού που αποφάσισε να προστατεύσει τον εαυτό του.

«Επιτέθηκε κατευθείαν στο πρόσωπο και το τελευταίο πράγμα που είδα ήταν το ανοιχτό στόμα της πριν να γίνουν όλα μαύρα» άρχισε την περιγραφή της ριψοκίνδυνης αλλά παρόλα αυτά μοναδικής εμπειρίας του.

«Και μετά με τύλιξε και άρχισα να νοιώθω τη στολή μου να συνθλίβεται και τα χέρια μου να ξεριζώνονται από τα μανίκια. Ήταν απολύτως τρομακτικό» συνέχισε στη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly.

Το σχέδιο ήταν το ανακόντα να καταπιείε τον Ροζόλι μέχρι τη μέση πριν οι συνεργάτες του να τον τραβήξουν έξω αλλά ο ίδιος δεν έχει καταλάβει ακόμα πώς γλίτωσε από το ανακόντα.

«Με έκανε μαύρο στο ξύλο» ήταν η φράση στην οποία συμπύκνωσε την εμπειρία του ο Ροζόλι.

Παρά τις σε βάρος του κριτικές ο φυσιοδίφης επιμένει ότι ο λόγος που γύρισε το ντοκιμαντέρ ήταν για να προκαλέσει το ενδιαφέρον για το ερπετό και όχι για να του προκαλέσει ζημιά.
http://www.makeleio.gr/?p=225968ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: