ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΩΝΙΑ για την Ελένη Μενεγάκη! Ξαφνικά στο μαιευτήριο με τον Μάκη! (PHOTOS)

Πανέμορφη και λαμπερή, αγκαλιά με τον αγαπημένο της “Ματ”-όπως χαϊδευτικά της αρέσει να φωνάζει τον Μάκη Παντζόπουλο- η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε λίγες μέρες πριν σε...
γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων για μια προγραμματισμένη εξέταση ρουτίνας που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.Η όμορφη παρουσιάστρια, που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έλαμπε ντυμένη στα λευκά και σε ανύποπτες στιγμές ακουμπούσε προστατευτικά το χέρι στην κοιλιά της, χαμογελούσε και έδειχνε ευτυχισμένη αφού τα νέα είναι πολύ καλά τόσο για εκείνη όσο και για το μωρό. 

Η Ελένη και ο Μάκης σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, κάτι που τους κάνει να πλημμυρίζουν από ευτυχία και χαρά, αφού και οι δύο ήθελαν πολύ ένα παιδί. Ο φακός τού YOU έπιασε τους δύο ερωτευμένους την περασμένη εβδομάδα την ώρα που έφευγαν από την κλινική, μετά από έναν προληπτικό έλεγχο που αποφάσισαν να κάνουν, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που οι ιώσεις είναι σε έξαρση και εκείνοι θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για την υγεία του νεογνού.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: