ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ SHOWBIZ | Γνωστή ελληνίδα τραγουδίστρια συμμετείχε σε ληστεία στο Γαλάτσι

ΔΕΙΤΕ φωτό ποια ήταν…
Το νέο έσκασε σαν ΒΟΜΒΑ χθές το βράδυ και αναστάτωσε πολύ κόσμο. Ποιος το περίμενε εξάλλου να δει στο Γαλάτσι και πιο συγκεκριμένα στην...

περιοχή Νταμάρι Λατώ, την συγκεκριμένη τραγουδίστρια να τρέχει κρατώντας μια... σακούλα λεφτά.

Για να καταλάβετε μέχρι και οι αυτόπτες μάρτυρες σάστισαν όταν την είδαν να τρέχει γρήγορα και να μπαίνει μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο μετά χάθηκε στα στενά.

Βεβαίως λίγο πριν καλέσουν την αστυνομία είδαν και τις κάμερες που την ακολουθούσαν.

Ήταν τόσο εντυπωσιακό το γύρισμα… τόσο πειστικό που στελέχη της παραγωγής έφτασαν σε σημείο να καθησυχάσουν τους περίοικους, ότι πρόκειται για γύρισμα.

Το «Καμιά δεν θα “ναι σαν εμένα» εικονογραφήθηκε με έναν τρόπο Χολιγουντιανό. Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι τα location βρέθηκαν και τα γυρίσματα διήρκησαν δυο μέρες.

Για πρώτη φορά ένα αμιγώς ερωτικό τραγούδι σου δίνει την αίσθηση κινηματογραφικού τρέιλερ δράσης, μακριά από κοντινά κρεβάτια ερωτικά βλέμματα απογοήτευσης και όλα αυτά τα παλιακά που κάποιοι σκηνοθέτες ακόμη και σήμερα εν έτη 2014 προτείνουν στους καλλιτέχνες.

Για να καταλάβετε το σενάριο Μπόνι και κλαϊντ άρεσε τόσο πολύ στον σκηνοθέτη του κλιπ Γιάννη Παπαδάκο ο οποίος αυτοπροτάθηκε και συμπρωταγωνιστεί.

Το υλικό να ξέρετε, αναμένεται να βγει στις αίθουσες… ουπς λάθος. Το βίντεο κλιπ αναμένεται να βγει την επόμενη εβδομάδα. Και πιστέψτε με. Είναι μοναδικής αισθητικής. Κλασάτο και αλήτικο μαζί. Όπως άλλωστε είναι και η ίδια η Αμαρυλλίς…


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:








ΠΗΓΗ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: