ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πάγκαλος στο twitter: "τσίπρα" είναι στα ηπειρώτικα τα κατακάθια,οι φλούδες,τα κουκούτσια, και οι κοτσάνες.

«Εins zwei drei ... Οπα Αλέξη»!
Νέα καυστικά σχόλια εναντίον του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, την επομένη της πρώτης ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.


18 Δεκεμβρίου 2014-eglimatikotita.gr
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με δύο συνεχόμενα «τουιταρίσματα» επανήλθε στη δήλωση Τσίπρα για τα «όργανα» στα οποία είχε αναφερθεί ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο Ηράκλειο.

Οπως ανέφερε ο κ.Πάγκαλος στα δύο αυτά tweets:
"τσίπρα" είναι στα ηπειρώτικα τα κατακάθια, φλούδες, κουκούτσια, κοτσάνες. Τσίπρας όποιος ασχολείται με αυτά. καμιά φορά βγαίνει τσίπουρο..
Όταν όμως δεν βγαίνει τσίπουρο, τότε βαράνε τα νταούλια και eins zwei drei αρχίζεις το χορό όπως ο Βέγγος. Όπα Αλέξη παιδί μου! Όπα!

Μάλιστα, για να πλαισιώσει καλύτερα τα παραπάνω, επαναδημοσίευσε και ένα απόσπασμα από ταινία του Θανάση Βέγγου...

Το περασμένο Σάββατο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στο ρόλο των αγορών στην ελληνική κρίση, είχε πει:
«Οι αγορές κάνουν τη δουλειά τους. Δουλειά τους είναι να κερδίζουν κι εμεις πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Δουλειά μας είναι να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της πατρίδας, όχι τα συμφέροντα των αγορών.
Κάποιοι μας λένε "μα δεν τις αναγνωρίζετε;" - σαφώς και τις αναγνωρίζουμε, παίζουνε ρόλο. Αλλά σημασία έχει ποιος βαράει το νταούλι και ποιος χορεύει.
Μέχρι στιγμής νομίζουν ότι οι αγορές θα βαράνε το νταούλι και οι πολιτικοί, οι κυβερνήσεις, θα χορεύουν στο σκοπό τους. Ε, λοιπόν, τώρα θα αλλάξουν τα πράγματα.
Εμείς θα παίζουμε το ζουρνά κι αυτοι θα χορεύουν. Η μάλλον καλύτερα -μιας και βρίσκομαι στην Κρήτη- θα παίζουμε τη λύρα και θα χορεύουν πεντοζάλη».

ethnos.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: