ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια σε πopνό της SIRINA!

Διάσημη και πολύ εντυπωσιακή αοιδός σε ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη; 
Κι όμως, ναι!

ΕΠΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ

Υπάρχουν διάφορα σοκαριστικά, παράξενα και αστεία που μπορούμε να ακούσουμε για το σεξ. Κάποια μπορεί να μας κάνουν πράγματι να γελάσουμε και κάποια να ανατριχιάσουμε!

Δεν θα το πιστεύεις: Καρέ-καρέ: Η Μελέτη ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ κυριολεκτικά και ΔΗΜΟΣΙΑ! (εικόνες)

Δεν προλάβαινε να πάει στην τουαλέτα και αποφάσισε να αλλάξει το μαγιό της…κρυμμένη δίπλα απο...

Μπρούσκο: 2 Κύκλος - Επεισόδιa 220-221-222-223-224 (VIDEOS)

\\

Η Ευρυδίκη χτυπημένη καταφεύγει στο σπίτι του Αχιλλέα, γεγονός που παραξενεύει την Μελίνα και της βγάζει ζήλια. Στο μεταξύ, οι εξηγήσεις που δίνει ο Πάτροκλος, συγκινούν τον Νεκτάριο. '

Η Όλγα, ξεκαθαρίζει στο Ματθαίο πως δεν διατίθεται να προχωρήσει μαζί του, όσο νιώθει ότι είναι αλλού «κολλημένος», ενώ η Δάφνη βέβαιη ότι το μωρό που περιμένει η Αναστασία είναι του Ματθαίου, την ενθαρρύνει με τον τρόπο της. Με την δικαιολογία ότι έχει λεφτά στην άκρη, ο Μηνάς επιμένει να πάνε με τον Σήφη στην Γερμανία για το πόδι του. Ο Μάρκος, πανευτυχής που η Δάφνη δέχτηκε να παντρευτούν, θεωρεί την Πανίτσα γούρι του. 


220


 ΕΠ 221επεισόδιο 221
Η Μελίνα τυφλωμένη από ζήλεια, κατηγορεί τον Αχιλλέα πως ακόμα αγαπάει την Ευρυδίκη. Ο Σήφης προσπαθεί να συνεφέρει την Αναστασία και να την πείσει πως το μωρό που περιμένει θα είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή της και να το κρατήσει. Η Δάφνη μοιράζεται τις υποψίες της για το ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του παιδιού της Αναστασίας και ζητά την βοήθεια της Κωνσταντίνας για το πώς θα το μάθει ο Ματθαίος. 

Η Ευρυδίκη ξαφνιάζει την Δήμητρα όταν την ενθαρρύνει να προχωρήσει την κατάσταση με τον Πάτροκλο. Ο Παύλος μετά και τις πληροφορίες που λαμβάνει υποψιάζεται ότι πίσω από τους αγοραστές της γης που πούλησε ο Αχιλλέας κρύβονται άλλοι. Η Μελίνα ψαρεύει την Δήμητρα για να μάθει αν όντως συμβαίνει κάτι μεταξύ εκείνης και του Πάτροκλου. 


Η γιαγιά Ανδριανή προσπαθεί να μεταπείσει ανεπιτυχώς τον Ματθαίο από το να πουλήσουν το πατρικό σπίτι στον Διαμαντή. Όταν ο Πάτροκλος προσβάλει την Όλγα και την κατηγορεί πως είναι ευνοούμενη του Ματθαίου, εκείνη του επιτίθεται και τον απολύει, μια κίνηση που ο Ματθαίος στηρίζει ξαφνιάζοντας όλους. Η Μελίνα τρομάζει όταν βλέπει και αναγνωρίζει έναν εκ των απαγωγέων της στην τηλεόραση.


επεισόδιο 222

222

 223

 224

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 222-223-224 ΕΔΩ
Η Μελίνα είναι τρομοκρατημένη εξαιτίας του άντρα που είδε στην τηλεόραση και στο πρόσωπό του αναγνώρισε εκείνον που την κρατούσε κλειδωμένη στη διάρκεια της απαγωγής της. Αποφασίζει με τον Αχιλλέα να πάνε στην αστυνομία, γεγονός που προκαλεί πανικό στον Πάτροκλο. 

Ο Ματθαίος πιστεύει ότι έχει έρθει πιο κοντά με την Όλγα, η οποία όμως έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια της, αφού δεν σκοπεύει να αποτελέσει για τον Ματθαίο το υποκατάστατο της Αναστασίας. Η Δάφνη και η Κωνσταντίνα τηλεφωνούν στον Ματθαίο και προσπαθούν με πλάγιο τρόπο να του πουν ότι η Αναστασία είναι έγκυος από αυτόν... 


Ο Παύλος κάνει στον Αχιλλέα μια επαγγελματική πρόταση που τον ξαφνιάζει. Όλοι πιέζουν τον Σήφη να φύγει για τη Γερμανία προκειμένου να τον εξετάσει ο γιατρός του, αφού το πρόβλημα με το πόδι του συνεχώς επιδεινώνεται. Για τον ίδιο λόγο, ο Παύλος δίνει κρυφά στον Μηνά χρήματα.


επεισόδιο 223

Ο κλοιός στενεύει γύρω απ’ τον Πάτροκλο, όταν η αστυνομία αναφέρει στη Μελίνα και στον Αχιλλέα, πως βρήκε το κρησφύγετο των απαγωγέων καθώς και με ποιον επικοινωνούσε ο ένας εξ’ αυτών. Αρνείται όμως ν’ αποκαλύψει τ’ όνομα όσο η υπόθεση είναι σ’ εξέλιξη. 

Ο Αχιλλέας ζητάει από έναν φίλο στο εγκληματολογικό, να μάθει. Ο Σήφης εξοργίζεται με την παρουσία του Παύλου, στον τάφο της μητέρας του. Η πιθανότητα εμπλοκής του αδελφού της σε ληστεία, ταράζει την Όλγα, ενώ ο Χρήστος ησυχάζει βασιζόμενος στις πλάτες του Διαμαντή. Παρά τις αντιρρήσεις του Μάρκου, η Δάφνη αναχωρεί με την Πανίτσα και τη κόρη της για την Κύπρο. Κωνσταντίνα και Μανωλιός ανησυχούν για τη διαπαιδαγώγηση των ζώων τους. 


Η Δήμητρα γίνεται εχθρική με την Όλγα, λόγω της απόλυσης του Πάτροκλου. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μηνά, που διαπιστώνει ότι ο Σήφης, έφυγε κρυφά του και μόνος για την Γερμανία προκειμένου να δει τον γιατρό του. Όταν ο Αχιλλέας μαθαίνει με ποιον επικοινωνούσε ο απαγωγέας της Μελίνας.. χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.. και σε κατάσταση ανεξέλεγκτη φεύγει να τον συναντήσει!


επεισόδιο 224

Οι κατηγορίες του Αχιλλέα προς τον άνθρωπο που του υπέδειξε ο φίλος του, ότι συμμετείχε στην απαγωγή της Μελίνας θα βαθύνουν ακόμα περισσότερο το χάσμα ανάμεσα στην οικογένεια. Η Αναστασία και ο Διαμαντής μαθαίνουν πως ο Σήφης έφυγε για τη Γερμανία μόνος του. 

Οι προσπάθειες όλων να του μιλήσουν έστω τηλεφωνικά, πέφτουν στο κενό και η ανησυχία κορυφώνεται. Ο Μανωλιός καταφέρνει να βάλει στον Μηνά, την ιδέα πως ο Σήφης πήγε με την Μελίνα στη Γερμανία, αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Στο μεταξύ η Δάφνη πηγαίνει στην Κύπρο και φιλοξενείται από την Μελίνα και τον Αχιλλέα, ενώ θα κάνει και μια ακόμα απελπισμένη προσπάθεια να πει στον Ματθαίο "με τρόπο" πως το παιδί της Αναστασίας είναι δικό του. 


Καθώς η αστυνομία πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Γερμανό, ο Πάτροκλος αισθάνεται τον κλοιό να σφίγγει γύρω του. Και ο Σήφης παραμένει ακόμα εξαφανισμένος από όλους….


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Το…παράκανε με τα βιάγκρα και… Τι συνέβη στο Ηράκλειο;;

Ήθελε να είναι σίγουρος για την εpωτική του απόδοση, ωστόσο, κατέληξε στα επείγοντα νοσοκομείου στο Ηράκλειο της Κρήτης αναζητώντας με αγωνία...

"Οι άντρες δεν κλαίνε": Το συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει να δείτε... [video]

Πριν ξαναπείς τη γνωστή φράση "Οι άντρες δεν κλαίνε", δες αυτό...
Ένα συγκλονιστικό βίντεο που θα σε κάνει να σκεφτείς

Αυτn η 26xρoνη κoυκλάρα εiναι… π@ρθέvα και μάλιστα απo… άπoψη!

Η εvτυπωσιακn κoπέλα με τo xiπικo στυλ και τα γλυκά xαρακτηριστικά πoυ βλέπετε εivαι 26xρovωv και δηλώvει παρθέvα απo… άπoψη!

Χαμός σε σχολείο στα Τρίκαλα: Οι μαθητές περίμεναν την καθηγήτρια ΓΥΜΝΟΙ στην τάξη!!! Σάλος από το video που αναγκάστηκαν να δείξουν

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή κατά την διάρκεια του μαθήματος της Πληροφορικής σε Λύκειο των Τρικάλων… 
Πρωταγωνιστές 4 μαθητές της...

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής ήταν 190 κιλά πιο χοντρός από σήμερα; [video]

Δημοσιογράφος του Happy Day πήρε συνέντευξη από γνωστό τραγουδιστή στο σπίτι του, όμως τον βρήκε λίγο αναστατωμένο μιας και τον είχαν κλέψει...

Mhtsi Show: Επική φάρσα στο Γιάννη Μπουτάρη...[video]

Ο Γιώργος Μητσικώστας στο Mhtsi Show στο “Ε” σκάρωσε μια επική φάρσα στο Γιάννη Μπουτάρη.
Ως Λευτέρης Παπαδόπουλος του τηλεφώνησε και του ζήτησε να...

Ο παπάς που έχει κάνει άνω κάτω ένα χωριό στην Θεσσαλία! Ποιο ήταν το τελευταίο “χτύπημα” του που εξόργισε τους πολίτες;

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου, όταν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και ο κόσμος μάταια περίμεναν τον ιερέα να έρθει στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας για να τελέσει την...

Δείτε πως αντέδρασε αγανακτισμένος οδηγός στα γυρίσματα της διαφήμισης του JUMBO και κλάψτε από τα γέλια…. [photo]

Πολύς ήταν ο κόσμος που ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας διαφήμισης του JUMBO.
Κάποιοι όμως δεν άντεξαν και…

Βασίλης Καρράς: «Καιρός ήταν να ξεσκαρτάρει λίγο η νύχτα»

Ο Βασίλης Καρράς βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο του τραγουδιού.
Είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν ζήσει την καλή εποχή του επαγγέλματος και της νύχτας. «Εμένα μου αρέσει πολύ αυτός ο...

Υπάρχει τρόπος να κερδίσουμε το Τζόκερ;

Οι ημέρες στιγματίζονται από τη φρενίτιδα που επικρατεί σε όλη τη χώρα για την κλήρωση του Τζόκερ, το οποίο μετά από απανωτά τζακπότ, έβγαλε και Νέο Τζακ ποτ η κληρωτίδα το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτός ήταν ο 13χρονος που έπεσε από τη ταράτσα την ώρα που έκανε παρκούρ - Δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα [photos + video]

Διαβάστε παρακάτω ποιος ήταν ο μικρός που έχασε τραγικά τη ζωή του και δείτε τις δηλώσεις του αυτόπτη μάρτυρα...

Ο νέος «Λευκός Οίκος» του Ερντογάν - Εικόνες μοναδικής χλιδής (ΦΩΤΟ)

Το «παλάτι» χτίστηκε με σεβασμό στο περιβάλλον και το κόστος κατασκευής του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ξεπέρασε κατά προσέγγιση τα 270 εκατ. ευρώ. 
Διαθέτει 1.000 δωμάτια σε...

Συνταγή της ημέρας: Πιτάκια με χαλβά και μήλο

(Πετρετζίκης)
Δεν φαντάζεστε τι νοστιμιά κρύβεται σε αυτό το μικρόπιτάκι. 
Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για ταπιτάκια με χαλβά και μήλο:

1o rally sprint Σ.Μ.Α.Β στο Βελβεντό

Tο Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (Σ.Μ.Α.Β) διοργανώνει το 1ο Rally Sprint Βελβεντού .
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην...

Πυρσός – Θεσπρωτός: Κανονικά ο αγώνας την Κυριακή 2-11-2014Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό του Πυρσού πως το παιχνίδι Πυρσός – Θεσπρωτός θα γίνει κανονικά την Κυριακή 2-11-2014 όπως είχε προγραμματιστεί εξαρχής από την ΕΠΟ και όχι το Σαββάτο 1-11-2014.

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Παρασκευή 31/10

Ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψουμε τα όρια του δυνατού είναι να τα ξεπεράσουμε και να πάμε στην περιοχή του αδυνάτου

ΚΡΙΟΣ

Facebook: Η νέα μεγάλη αλλαγή που φέρνει στις φωτογραφίες

Εκτός από τα «Rooms», το Facebook παρουσίασε τη Δευτέρα (27/10/2014) και τις «ιστορίες» (stories), το νέο τρόπο με τον οποίο μπορούμε να...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΜΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Σάββατο 1 Νοέμβρη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα, στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι, που συμμετέχουν μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, περισσότερα από 900 σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σύλλογοι και φορείς.

Πρόσκληση προς επιχειρήσεις και ανέργους

Σας προσκαλούμε στο FESTIVAL εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης την 1η Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης έναντι της πύλης εμπορίου με ώρα έναρξης 9.00 πμ και λήξης 9.00 μμ .

Το Σάββατο έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ και μοτοσικλετών– Δείτε τι θα πληρώσετε

Από το ερχόμενο Σάββατο αρχίζει ο χρόνος πληρωμής των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών.

Τζίμης Πανούσης: «Έχω περάσει έμφραγμα, εγκεφαλικό και πρόβλημα με τα νεφρά μου»

Ο Τζίμης Πανούσης μέσα από την δουλειά του λέει αυτά που πιστεύει.
Ο τραγουδοποιός αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα ότι...

ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!! – Εντυπωσιακό τρικ με πλαστικά ποτήρια! (Βίντεο)

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic