ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η υποψήφια του “Ποταμιού” που Κ0ΛΑΖΕΙ!! Ποια ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ;; (PHOTOS)

Από νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, βρέθηκε στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. 

Η Στέλλα Τσιούχα από το Δίον Πιερίας, σπούδασε νοσηλευτική προκειμένου να επιτελεί έργο και να προσφέρει τη βοήθειά της εργαζόμενη σε ένα δημόσιο νοσοκομείο.

Από νωρίς όμως συνειδητοποίησε ότι μπορεί να προσφέρει στους συμπολίτες της μέσα από άλλες υπηρεσίες και νέα καθήκοντα, «φλερτάροντας» τότε έντονα με τη δημοσιογραφία. Στράφηκε προς το κοινωνικό και ιατρικό ρεπορτάζ, ένα αντικείμενο που άλλωστε γνώριζε πολύ καλά, δίνοντας λύσεις στους πολίτες σε ιατρικά θέματα. Εργάστηκε στο Corfy Channel, παρουσιάζοντας δελτία που αφορούσαν κοινωνικά ζητήματα, στη συνέχεια, βρέθηκε στον τότε ραδιοφωνικό σταθμό «Διάσταση 2000» καλύπτοντας το ιατρικό ρεπορτάζ ενώ αργότερα, εργάστηκε στην τοπική εφημερίδα «Κερκυραϊκά Νέα».

Στην Κέρκυρα βρέθηκε έπειτα από διορισμό στο νοσοκομείο, όμως τέσσερα χρόνια μετά αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της, την Πιερία.

Εργάστηκε ως μοντέλο για ένα μικρό διάστημα όταν έπειτα από την παρουσίαση μιας επίδειξης μόδας, άνθρωποι του χώρου γοητεύτηκαν από την τσαχπινιά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της και της πρότειναν να συνεργαστούν για διαφήμιση επώνυμων ρούχων.

Η επαφή της με την πολιτική ξεκίνησε στα 17 της χρόνια, όταν έγινε μέλος στην Νεολαία του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που θαύμαζε, όπως λέει η ίδια στο protothema.gr.

«Εκείνη την εποχή τα πράγματα ήταν αλλιώς. Επηρεασμένη και εγώ από τη φωτεινή πλευρά της τότε πολιτικής ζωής, έβλεπα τα πράγματα αλλιώς. Απογοητεύτηκα όμως, από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που βρέθηκαν σε νευραλγικές θέσεις του δημοσίου και ενώ θα έπρεπε να εργάζονται για τον πολίτη, δυστυχώς, δούλευαν για τον εαυτό τους. 

Όταν βρέθηκα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου, εργαζόμενη πια στο τμήμα Υγείας και Πρόνοιας, με ειδικότητα τα επιδόματα, πρόσεξα ότι τουλάχιστον προεκλογικά, τα αιτήματα για τα επιδόματα ήταν πάρα πολλά. Και οι εγκρίσεις αυτών ήταν εξίσου πολλές. Ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο πολλοί τυφλοί υπήρχαν τότε στο νομό. 
Παρά τα όσα παράπονα και αναφορές έκανα τότε σε προϊστάμενο, δυστυχώς, φωνή βοώντος εν τη ερήμω», λέει στο protothema.gr η κυρία Στέλλα Τσιούχα, καταγγέλοντας την ασυδοσία των κρατικών λειτουργών.

Γιατί πήγα στο «Ποτάμι»
Κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών συμμετείχε ως μέλος και εθελόντρια στην στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη. Σήμερα, είναι υποψήφια βουλευτής στο «Ποτάμι», διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών της. 

Όπως λέει η ίδια: «Εντάχθηκα στο Ποτάμι από την αρχή της δημιουργίας του. Παρακολουθούσα τον Σταύρο Θεοδωράκη μέσα από τις εκπομπές, γυρνώντας απ’ άκρη σε άκρη όλη την Ελλάδα με ένα σακίδιο, θαυμάζοντας τον τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε τα κοινωνικά θέματα. Δέχθηκα την πρόταση του Ποταμιού για να κατέβω ως υποψήφια στις εκλογές στην κρίσιμη αυτή καμπή όπου βρίσκεται η χώρα μας. 

Τα πρόσωπα που στελεχώνουν το Ποτάμι, είναι απλοί άνθρωποι, άξια στελέχη, άνθρωποι που δεν κάθισαν σε καρέκλες. Μαζί τους θα ήθελα να εργαστώ και εγώ, έχοντας τη διάθεση να προσφέρω μαζί τους σε τούτη την όμορφη χώρα που ζούμε… την Ελλάδα μας»!

protothema.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: