ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δήμος έδινε επί 10 χρόνια επίδομα τυφλότητας σε οδηγό!

«Τυφλός»… συνταξιούχος συνελήφθη ενώ οδηγούσε (!!!) το αυτοκίνητο της συζύγου του, από άνδρες της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, προχθές το πρωί.


Ο 78χρονος «τυφλός» λάμβανε παράνομα επίδομα τυφλότητας, ύψους περίπου 320 Ευρώ, από τον Δήμο Ελευσίνας – σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr – και κατά το χρονικό διάστημα 2005 – 2015, με την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας τού εν λόγω Δήμου, μάλιστα, να του το ανανεώνει το 2010, εφ’ όρου ζωής!

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, διαπιστώθηκε, ότι ο 78χρονος είχε ανανεώσει την άδεια ικανότητας οδήγησης κατά τα έτη 2006, 2009 και 2012!

Όπως προέκυψε από τη σχετική έρευνα, το συνολικό ποσό που πιστώθηκε στο λογαριασμού του δικαιούχου, έως και τον Δεκέμβριο 2014, ανέρχεται στις 36.234 Ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση.

epoli.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: