ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

12 Έλληνες διάσημοι που μας άφησαν το 2014: Απώλειες που στεναχώρησαν, συγκίνησαν και σόκαραν…

Εκτός από τα χαρμόσυνα γεγονότα, το 2014 ήταν μία χρονιά που μας στέρησε πολλές προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και της τέχνης. Απώλειες που στεναχώρησαν, συγκίνησαν και περιπτώσεις μας σόκαραν…


1) Σεραφείμ Φυντανίδης
Ένα μεγάλο πλήγμα για την δημοσιογραφία ήταν ο Σεραφείμ Φυντανίδης, που έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων σε ηλικία 77 ετών.

2) Μπάμπης Αλατζάς
Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στο καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του Μπάμπη Αλατζά, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης χτυπημένος από τον καρκίνο.

3) Αλεξία Αλεξιάδου
Η Αλεξία Αλεξιάδου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στον ύπνο της τέλη Οκτωβρίου το 2014. Τραγική φιγούρα η μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου, που δεν μπορεί ακόμα και σήμερα να πιστέψει πως πέθανε η κόρη της έτσι ξαφνικά. Η κηδεία της έγινε στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας και τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν εμφανώς, σοκαρισμένα.

4) Τόνυ Άντονι
Δύο ολόκληρα χρόνια πάλευε με τον καρκίνο ο Τόνυ Άντονι ο οποίος και τελικά τον νίκησε. Ο κωμικός ηθοποιός πέθανε στα μέσα σχεδόν του Δεκέμβρη.

5) Σπύρος Ζαγοραίος
Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, ο ερμηνευτής, στιχουργός και συνθέτης Σπύρος Ζαγοραίος.

6) Δημήτρης Γιαννόπουλος
Στα 56 του χρόνια έχασε την μάχη για την ζωή ο Δημήτρης Γιαννόπουλος. Η

είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια όταν του προτάθηκε ρόλος για σειρά από μεγάλο κανάλι και το σήκωσε η γυναίκα του και έτσι απλά είπε στους ιθύνοντες ότι ο σύζυγος της δεν ζει.

7) Ασημένια Μυρωδιά

Η Ασημένια Μυρωδιά έβαλε τέλος στην ζωή της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια του EXTRA 3 βρέθηκε κρεμασμένη στο δωμάτιό της από την γυναίκα που φρόντιζε την κατάκοιτη μητέρα της.

8) Αντώνης Βαρδής

O Αντώνης Βαρδής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών στις 2 Σεπτεμβρίου. Η ελληνική μουσική σκηνή έγινε πιο φτωχή, αφού ήταν ένας από τους σπουδαιότερους μουσικοσυνθέτες της χώρας μας.

Ο Αντώνης Βαρδής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και σχεδόν πριν έναν χρόνο βρέθηκε στην Γερμανία για χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα συνέχισε να δίνει την δική του μάχη, κρατώντας χαμηλούς τόνους και έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Σεπτεμβρίου.

9) Σάσα Καστούρα

Άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο 2014, σε ηλικία 74 ετών η Σάσα Καστούρα. Η ηθοποιός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1940 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1962. Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και ελληνικές ταινίες ενώ έγινε γνωστή στο κοινό με τον ρόλο της στο δημοφιλές σήριαλ της κρατικής τηλεόρασης «Η γειτονιά μας».

10) Σωτήρης Βάγιας

Ξαφνικά έφυγε και ο Σωτήρης Βάγιας. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από ένα ζευγάρι. Ο Σωτήρης Βάγιας πρωταγωνιστούσε στον ρόλο του Νάκου στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του Ant1 «Καλημέρα Ζωή» ενώ τον είχαμε δει και στις σειρές: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν», «Έλλη και Άννα» και «Φρούτα Εποχής».

11) Σάκης Μπουλάς

Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς, ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου 2014. Άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 χρονών στο νοσοκομείο. Έδωσε γενναία τη δική του μάχη με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Στο πλευρό του μέχρι τελευταία στιγμή είχε τον αδερφό του, Νίκο και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Ούστα.

12) Τζένη Βάνου

Η σπουδαία τραγουδίστρια, Τζένη Βάνου, πέθανε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου χτυπημένη από τον καρκίνο. Η τραγουδίστρια νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα της ζωής της στο νοσοκομείο. Η Τζένη Βάνου το καλοκαίρι του 2013 είχε διαγνωστεί με όγκο στις φωνητικές χορδές και υπεβλήθη σε επέμβαση τον Ιούλιο σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί και όπως αποκάλυψε και ο γιος της υπέφερε από αφόρητους πόνους.

Πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: