ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η 19χρονη λεσβία κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ γυμνή σε παραλία

Μπορεί να πήρε όλη την ομορφιά της μητέρας της, ωστόσο, στην εντυπωσιακή καλλονή αρέσει να απολαμβάνει το γυναικείο κορμί και είναι αδιάφορη στους άνδρες.


Ο λόγος για την 19χρονη κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεξ Μπάλντουιν, Άιρλαντ Μπάλντουιν (Ireland Baldwin).

Επίσης, η 19χρονη «κολασμένη» κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ ξέρει και να προκαλεί.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε δίχως ίχνος υφάσματος μαγιό πάνω της να απολαμβάνει ένα τσιγάρο και τον ήλιο σε παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια.

Το κάπνισμα και ο γυμνισμός σε δημόσιους χώρους απαγορεύονται σε πολλές αμερικανικές πολιτείες, αλλά για την 19χρονη Άιρλαντ δεν έχει καμία σημασία.

Αφήνοντας εκτεθειμένο στον ήλιο το καλλίγραμμο σώμα της σε μία από τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες της Σάντα Μπάρμπαρα, η κόρη της Κιμ αποδεικνύει ότι έχει τον τρόπο να προσελκύει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ , ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Η Άιρλαντ βρέθηκε τις γιορτές στην Καλιφόρνια απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό ταξιδάκι με την ερωμένη της, την ράπερ Έιντζελ Χέιζ.

Πριν από λίγους μήνες τα λεσβιακά φιλιά στη μέση του δρόμου με την 22χρονη, μαύρη ράπερ, μπροστά στα φλας των φωτογράφων ήταν η απάντηση σε όλους όσοι επέκριναν την ομοφυλοφιλική της ταυτότητα.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετούς μήνες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κι έτσι η Άιρλαντ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως απολαμβάνει την σχέση της με την Έιντζελ.

Η ίδια είχε γράψει στο Twitter, «Ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί μέχρι τώρα «. Μετά τις τρυφερές και ερωτικές περιπτύξεις των δύο κοριτσιών, άλλοτε να αγκαλιάζονται δημοσίως και άλλοτε να φιλιούνται, τώρα η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ αποδεικνύει ότι, το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά καθώς η φύση την προίκισε με τα προσόντα της μητέρας της.

tribune.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: