ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Πάτρα: 22χρονη υποδέχθηκε πιτσιρικάδες που πήγαν να πουν τα κάλαντα μόνο με τα… απαραίτητα!

Πήγαν να πουν τα κάλαντα και κόντεψαν να βγάλουν τα… μάτια τους οι «πιτσιρικάδες»
Ο λόγος; Ένα κορίτσι γύρω στα 22, ιδιαίτερα όμορφο το οποίο άνοιγε την πόρτα του διαμερίσματος της με...
μία απίστευτη έως προκλητική εμφάνιση που όσο περνούσε η ώρα γινόταν ακόμα πιο αποκαλυπτική.Οι «πιτσιρικάδες» 15άρηδες και 16άρηδες που είχαν την… ατυχία να χτυπήσουν την πόρτα του διαμερίσματος της, εκεί κοντά σε οδό της περιοχής του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα, ξέχασαν βλέποντας την όχι μόνο τα κάλαντα, αλλά και τα λόγια τους.

Η νεαρή ξανθιά, γύρω στα 1.75 ύψος, τους άνοιγε την πόρτα με ένα ζεστό χαμόγελο και ένα κόκκινο φόρεμα ιδιαίτερα κοντό, με ένα αρκετά αποκαλυπτικό ντεκολτέ που άφηνε λίγα για τη φαντασία και πολλά για το… μάτι.

Δεν ήταν μόνο η εμφάνιση της. 
Ήταν και η συμπεριφορά της που άφηνε, κατά μία έννοια υπονοούμενα, αφήνοντας τους να φανεί ότι κάτι μπορεί να γίνει. Μάλιστα, στο ένα από τα παιδιά που πήγαν να της πούνε τα κάλαντα χάιδεψε περιπαικτικά το πρόσωπο του, σε ένα άλλο από διαφορετική παρέα, του είπε «και του χρόνου» αγγίζοντας τον στο μαλλί, ενώ σε ένα ακόμα παιδί (πάλι από άλλη παρέα) του έκλεισε το μάτι!

Όσο για τους «πιτσιρικάδες», το νέο μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα και όπως καταλαβαίνετε και τα κουδούνια της νεαρής ξανθιάς δεν σταματήσανε να χτυπάνε έως αργά το μεσημέρι.
Πηγή

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: