ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η 3-D γκολάρα και τα κορυφαία του Πελέ [βίντεο]

Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, με πολλούς θαυμαστές και πολλούς επικριτές. Άλλωστε, ο καθένας που ξεχωρίζει σε αυτό που κάνει, είναι της μοίρας του να έχει εκείνος που τον λατρεύουν και ...
εκείνους που λατρεύουν να τον μισούν. Ο Πελέ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα...

Ο κορυφαίος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και ίσως γενικότερα στον κόσμο, έχει πετύχει εκατοντάδες γκολ στην καριέρα του, αλλά αυτό που θεωρεί ο ίδιος ως το κορυφαίο, δεν είχαμε την δυνατότητα να το απολαύσουμε.

Το 1959 σημειώθηκε, όταν σε αγώνα με την Ατλέτικο Γιουβέντους ο 19χρονος τότε Πελέ σημείωσε ένα ομολογουμένως γκολ-ποίημα. Χάρη στην 3-D τεχνολογία και με βάση τα δημοσιεύματα του τότε Τύπου, μαρτυρίες θεατών και του ίδιου, μπορούμε να δούμε πως επιτεύχθηκε.

Η γραφική απεικόνιση του γκολ

Επειδή όμως η ποδοσφαιρική του διαδρομή ήταν τεράστια και τα επιτεύγματά του αναρίθμητα, απολαύστε τα 20 καλύτερα γκολ της ποδοσφαιρικής του διαδρομής, τα 5 καλύτερα σε Μουντιάλ και ντρίμπλες του που άφησαν εποχή.

Ο Πελέ έπαιξε στη Σάντος από το 1956 ως το 1974 και από το 1975 μέχρι το 1977 στους Κόσμος της Νέας Υόρκης. Φυσικά, εκπροσώπησε επάξια την εθνική Βραζιλίας, όπου κατέκτησε τρία Παγκόσμια Κυπελλα, αφήνοντας το... στίγμα του σε αυτό της Σουηδίας το 1958 και στο Μεξικό 12 χρόνια μετά.

20 κορυφαία γκολ του Πελέ


Τα 5 καλύτερα σε Μουντιάλ


Απίστευτες ντρίμπλες του Βραζιλιάνου


sport24.gr


directnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: