ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Βατανιακός-Πυρσός Γρεβενών 4-1

Το πρώτο του τρίποντο πανηγύρισε ο Βατανιακός για την φετινή αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας τον Πυρσό Γρεβενών 4-1.
Οι Κατερινιώτες μπήκαν αποφασισμένοι για θετικό αποτέλεσμα, πίεσαν από την αρχή για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης τους οποίους τελικά και πήραν με το εμφατικό 4-1 που σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, κρίνεται δίκαιο.

Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς στο Βατάν, με τον αρχηγό του Βατανιακού Ποτουρίδη να κάνει με κεφαλιά το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 30΄ με τον Λάλο να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από κάθετη πάσα του Τραυλού. Λίγο πρίν πάνε στα αποδυτήρια για ημίχρονο οι δυο ομάδες και συγκεκριμένα στο 43΄οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον «νεοφερμένο» Χαλκιαδάκη που εκμεταλλεύτηκε όμορφη μπαλιά του Δαδάκου.

Έτσι «έκλεισε» το πρώτο μέρος με τον Βατανιακό να μπαίνει και πάλι δυνατά στην επανάληψη και να ζητάει το τρίτο γκολ που θα «καθαρίσει» ουσιαστικά το παιχνίδι. Αυτό δεν άργησε να έρθει με τον Δαδάκο να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή του Αλεξίου και με συρτό βολέ να κάνει το 3-1 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Χαλκιαδάκης που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80΄διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την ομάδα της Κατερίνης.

Στο 62΄είδαν την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή οι Σκούρτι και Τραυλός, αφήνοντας τις ομάδες τους με 10 παίκτες.

Η ομάδα των Γρεβενών ταξίδεψε για...

τον εν λόγω αγώνα με χρήματα που συγκέντρωσαν κάποιοι φίλοι της ομάδας . Για αυτό το λόγο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Το 1-0 για τον Βατανιακός έκανε στο 11’ ο Ποτουρίδης με κεφαλιά, ενώ στο 30 ο Λάλλος ισοφάρισε σε 1-1. Ο Χαλκιαδάκης στο 40 έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους. Ο Δαδάκος στο 50’ έκανε το Δαδάκος . Ο Χαλκιαδάκης στο 80 διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίοδης): Τζήμας, Χαρτοματζίδης, Πιριτσαούς, Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Καρτσαμπάς, Ποτουρίδης, Σκούρτι, Χαλκιαδάκης (80’ Κυπαρίσσης), Δαδάκος (67’ Κατσιούλας), Μηλιόρδος (36’ Μποστάντζι)


Πυρσός Γρεβενών (Γιάννης Σταμπουλίδης): Αλεξίου, Μπόζιαρης, Μπόλος, Δημητριάδης, Κυριακίδης, Δούμας, Χαραλαμπίδης (46’ Τσαρτσιώτης), Τραυλός, Αποστολίδης, Λάλλος Π., Σπηλιώτης.


pieriasport.blogspot.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: