ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο 4ο Ολοήμερο 12/Θ Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, επισκέφτηκε το...
σχολείο μας προκειμένου να παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων καθώς και όλων των τμημάτων του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για μια ακόμα χρονιά προσέφερε τις πίτες σ΄όλα τα τμήματα του σχολείου μας.

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Δαβίδ μετά την τελετή της κοπής της πίτας απευθύνθηκε στους μικρούς μαθητές και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και καλή πρόοδο και τους συμβούλεψε ν’ αγαπούν τον τόπο και την πατρίδα τους.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, αναφερόμενος στα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία μας και τόνιζε την ευτυχία του που ευλογήθηκε να υπηρετεί ως Επίσκοπος, αδερφός και φίλος όλων μας, τα Γρεβενά.

Η παρουσία του Σεβασμιώτατου στο σχολείο μας, πρώτη φορά για μας, ήταν πολύ ανθρώπινη και ζεστή και κέρδισε τις καρδιές όλων μας, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Για την ιστορία το φλουρί κέρδισε το Β1 τμήμα.

Ο Διευθυντής
Φώτιος Μπαζάκας

Δείτε φωτογραφίες εδώ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: