ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ινδία: 40χρονος μαχαίρωσε τη γυναίκα του γιατί αστειεύτηκε για το πέος του

Ένας άντρας από τη Surat της Ινδίας, μπορεί να πάει φυλακή μέχρι και για 2 χρόνια γιατί μαχαίρωσε τη γυναίκα του με ένα μαχαίρι της κουζίνας- επειδή αστειεύτηκε ότι έχει μικρό πέος.


Η 38χρονη Suman Vaz έκοβε ένα αγγούρι στην κουζίνα της την ώρα που ο σύζυγος της έκοβε λαχανικά.
Την ώρα του μαγειρέματος, και ενώ κάνανε πλάκα για το μαγείρεμά του, η Suman έκανε κάποιο αστείο για τον ανδρισμό του, κάτι που έκανε τον 40χρονο σύζυγο της να χάσει τα λογικά του.

Ο Ganpat Vaz, μαχαίρωσε τη γυναίκα του στον ώμο και μετά έφυγε τρέχοντας από το σπίτι αφήνοντας την σε κατάσταση σοκ. Η άτυχη γυναίκα δήλωσε «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανε αυτό. Δεν είχε υπάρξει πότε βίαιος στο παρελθόν και συχνά γελάμε για το πόσο άχρηστος είναι στην κουζίνα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχασε την ψυχραιμία του για μια τέτοια παρατήρηση»

Η γειτόνισσα Kadri Ravikiran δήλωσε «Άκουσα κάποιον να μου χτυπά την πόρτα και όταν άνοιξα δεν μπορούσα να το πιστέψω. 
Η Suman είχε ένα μαχαίρι στον ώμο της» Η Suman Vaz μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της ενώ ο σύζυγος της συνελήφθη στο πάρκο από την τοπική αστυνομία.

Το ποστ αυτό βασίστηκε στο κείμενο Suman Vaz Left With Knife Embedded In Shoulder After Joke About Husband's Penis Size που δημοσιεύτηκε στη Huffington Post UK

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: