ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΣΕΡΡΕΣ: Έπαθε σοκ όταν έμαθε που κατέληξαν τα 90.000€ που σήκωσε από τράπεζα – Σάλος στην πόλη από τις αποκαλύψεις!

Όταν η γυναίκα σήκωνε τμηματικά τα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα συνέβαιναν πίσω από την πλάτη της…


Η απάτη σε βάρος 54χρονης εξιχνιάστηκε και συνελήφθησαν ένας 48χρονος και μία 57χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη. Ειδικότερα, ενεργώντας από κοινού, κατάφεραν να πείσουν την 54χρονη, με το πρόσχημα μεγάλης οφειλής στην εφορία, να πραγματοποιήσει αναλήψεις από διάφορες τράπεζες των Σερρών, συνολικού χρηματικού ποσού 90.300 ευρώ και να τους το παραδώσει.

Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα αρχικά να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών και στη συνέχεια να εντοπιστούν προχθες (15-1-2015) το μεσημέρι στις Σέρρες και να συλληφθούν.
Στην κατοχή της 57χρονης και σε όχημα ιδιοκτησίας της, βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 87.000 ευρώ, το οποίο παραδόθηκε στην 54χρονη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης και με σκοπό την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, προτρέπει τους πολίτες:

Να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν είτε αυτοπρόσωπα, είτε τηλεφωνικά, να τους πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού με οποιοδήποτε πρόσχημα, να μη δέχονται σε καμία περίπτωση άγνωστα άτομα να τους οδηγήσουν σε Πιστωτικό Κατάστημα ή ΑΤΜ για ανάληψη χρηματικού ποσού, να ενημερώνουν πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος τους.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: