ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Κλείνουν σήμερα τα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και όπως όλα δείχνουν οι αλλαγές τις τελευταίας στιγμής ανακατεύουν την "τράπουλα" σε τοπικό επίπεδο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του greveniotis.gr κλείδωσε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ που επαναδιεκδικεί την έδρα με τον νυν βουλευτή Τιμολέων Κοψαχείλη και τις υποψηφιότητες του Χρήστου Λιόλιου όπως και του Απόστολου Τσένη.

Στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν αλλαγές και οι υποψήφιοι θα είναι ο Σοφοκλής Εταιρίδης, η Χριστίνα Κυριακίδου και ο Χρήστος Μπγιάλας. Στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ έχουμε τον πρώην βουλευτή Κυριάκο Ταταρίδη και τον Λάμπρο Παλάντζα ενώ στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, ο Δημήτρης Ψευτογκάς αλλά και ο πρώην γραμματέας της νομαρχιακής του Πασοκ στα Γρεβενά Θανάσης Νούτσος για μια ακόμα φορά βάζουν πλάτη στα δύσκολα.

Στο ΚΚΕ σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε τον Δημήτρη Γαλάνη, τον Θανάση Χαστά και τον Γιάννη Κλεισιάρη.

Oι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στα Γρεβενά θα είναι η Γεωργία Θεοδώρου, ο Χρήστος Καραγιάννης και ο Δημήτρης Τασούλας ενώ στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο μόνος μέχρι τώρα υποψήφιος είναι ο Μανώλης Πετρόπουλος.

Με τον συνδυασμό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ η μόνη υποψηφιότητα μέχρι στιγμής είναι του Χρ. Βασιλόπουλου, ενώ αναμένουμε και τα υπόλοιπα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΖΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΛΕΞΕ 2 ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑ ΖΑΒΕΛΙ
ΤΙ ΧΑΊ΄ΡΙ ΝΑΧΕΙ?