ΣΙΝΕ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο άσος της Σούπερ Λίγκ που κυκλοφορεί με ποδήλατο!

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Πριν συμπληρώσει τα 23 του χρόνια έχει αρχίζει να εκπληρώνει το ποδοσφαιρικό του όνειρο. 
Αγωνίζεται βασικός σε μια από...
τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας και βλέπει τους κόπους του να επιβραβεύονται γνωρίζοντας ωστόσο ότι ακόμη είναι στην αρχή της διαδρομής.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης δικαίως έχει κατακτήσει μια θέση στις καρδιές των φιλάθλων του Ατρόμητου. 
Είναι αληθινός μαχητής, παίζει με πάθος, βάζει τα πόδια του στη φωτιά, αγαπάει αυτό που κάνει. Στοιχεία που μέτρησαν προφανώς και στην απόφαση του Σα Πίντο για να τον καθιερώσει στη βασική ενδεκάδα. 

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης είναι παιδί χαμηλών τόνων. Απόδειξη το γεγονός ότι έχει επιλέξει να κυκλοφορεί με ποδήλατο. Για να κάνει τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ ή για να πει καφέ με τους φίλους του.


Σε συνέντευξη του στο PeristeriSports o Κυριάκος Κιβρακίδης μιλάει για όλους και για όλα:

Πότε και πού ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο?
Ξεκίνησα να αγωνίζομαι ερασιτεχνικά στο χωριό μου στα 11 μου χρόνια, στην ακαδημία (Ακρίτες κοζάνης),έπειτα στον Εθνικό Βατερού, ΑΕ ποντίων Κατερίνης, Ηρακλή και Αιγινιακό πρίν μετακομίσω στον Ατρόμητο.!

Πώς σου φαίνεται η ζωή στην Αθήνα ,μακριά από του δικούς σου που είναι μετανάστες στην Γερμανία?
Είναι ωραία η ζωή στην Αθήνα διότι έχεις πολλές επιλογές να κάνεις.! Είναι πολύ δύσκολο που έχω μακριά μου τους γονείς μου ,αλλά προσπαθώ να τους βλέπω όσο πιο συχνά γίνεται..και δεν έχασα την ευκαιρία τα Χριστούγεννα που πέρασαν.

Αποκαλύπτουμε πως επιλέγεις το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς..Τι σημαίνει για σένα ο όρος 'ποδήλατο'

Είμαι φάν της οικολογίας και του αθλητισμού .!Το ποδήλατο με κάνει να χαλαρώνω,να ξεχνιέμαι αλλά ταυτόχρονα με βοηθάει στο να κάνω τις δουλειές για το σπίτι.! Παράλληλα με γυμνάζει κιόλας. Κάνω πάντως πολύ κοντινές αποστάσεις γιατί ο προπονητής μας δεν με αφήνει. Οδηγώ φυσικά με πολύ μεγάλη προσοχή. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι υποστηρικτές του ποδηλάτου.

Πώς ένιωσες την μέρα που υπέγραψες συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και τι σε έκανε να πείς το ναι?
'Ηταν όνειρο για μένα να παίξω στην Α εθνική και έτσι ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί ο Ατρόμητος είναι μία απο τις καλύτερες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα.Με βοήθησε πολύ ο πρόεδρος του Αιγινιακού κ.Νιόπας τόσο ψυχολογικά όσο και συμβουλευτικά.!Επίσης κύριος λόγος ήταν ο σκάουτερ του Ατρόμητου κ. Αποστόλου που με είχε παρακολουθήσει και με έκανε να πώ το ναι.!

Σε είχαν προσεγγίσει άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκ?
Απ΄ ό,τι ξέρω ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα ενδιαφέρθηκαν για μένα αλλά ήθελα να συνεχίσω το συμβόλαιο μου στον Αιγινιακό και μετά το τέλος του συμβολαίου να συζητήσω οποιαδήποτε πρόταση προέκυπτε.!

Πιστεύεις οι εγκαταστάσεις του Ατρόμητου παρέχουν όλα αυτά που θα ήθελε ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής?
Φυσικά, και σε θέμα αποκατάστασης και εκγύμνασης πιστεύω είναι ό,τι καλύτερο για τον κάθε επαγγελματία.Πιστεύω δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα με τέτοιες εγκαταστάσεις.!

Με ποιόν παίκτη είσαι πιο κοντά στην ομάδα?
Με όλους τους συμπαίκτες έχω πολύ καλή σχέση,ιδιαίτερα με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ γιατί συγκατικούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι για 2-3 μήνες αλλά και στις αποστολές είμαστε μαζί στο ξενοδοχείο.

Ποιό είναι το ίνδαλμά σου?
θα έλεγα τον Βαγγέλη Νάστο ό,τι θαυμάζω, διότι είναι εξαιρετικό παιδί και χαρακτήρας και θεωρώ πως είναι ο ιδανικός για αρχηγός στην ομάδα μας!

Ποιοί έιναι οι προσωπικοί σου στόχοι ,σκέφτεσαι το ενδεχόμενο κλήσης σου στην Εθνική?
Οι κύριοι μου στόχοι είναι να πετύχω στον Ατρόμητο και εννοείται πως το ονειρό μου απο μικρό παιδί είναι η Εθνική.!

Θα ήθελες κάποια στιγμή να αγωνιστείς στο εξωτερικό?.
Ναι γιατί όχι?Καλό είναι πρώτα να καθιερωθείς στην Ελλάδα και μετά γιατί όχι να αγωνιστείς στο εξωτερικό.!

Σου χει φανεί μεγάλη η διαφορά κατηγοριών απο τις ομάδες που αγωνιζόσουν συγκριτικά με τον Ατρόμητο στο να προσαρμοστείς?
Φυσικά,υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις κατηγορίες..Στην Σούπερ λίγκ χρειάζεται περισσότερο μυαλό αλλά και σκέψη.!Απο κει και πέρα πρέπει να προσαρμοστείς όσο πιο γρήγορα γίνεται και να ανταπεξέλθεις.!

Παρακολουθείς την πρώην σου ομάδα τον Αιγινιακό?
Βέβαια και παρακολουθώ τον Αιγινιακό πάντα και εύχομαι τα καλύτερα.!

Πως αισθάνεσαι που ο Σα Πίντο σε έχει στα πλάνα του και σε υπολογίζει?
Νιώθω πολύ χαρούμενος και προσπαθώ να ανταπεξέλθω σε ότι μου ζητάει.! Μου έχει δώσει την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω.

peristerisports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: